Home Gastvissers Jack en Mario, vissen aan het Nollestrand

Jack en Mario, vissen aan het Nollestrand

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Gisteren beleefde ik mijn laatste dag als 45 jarige. Ik ging dit samen met m’n maatje Mario uitbundig vieren op het Nollestrand.

We laden het materiaal rond 18.00u. in één auto naast de afrit van de A12. Na een rit van een ruim half uur stonden we op de parking achter de duin ons om te kleden toen een collega visser toekwam. Deze meneer vertelde ons dat hij de avond voordien ook had gevist en een geweldige vangst had geboekt. Hij ving maar liefst 82 scharren, bovendien noemde hij maten,…33, 30, 28 cm.,… dat beloofde veel goeds!

Nu goed, bijna routineus begaven we ons naar de stek, tuigden onze spullen op en gingen meteen in de vis. Weinig wind en trippel geclipte dwarrelijntjes zorgen voor mooie verre worpen. Ik opende met een trippel schar, 1 vuile en 2 puntgave exemplaren.

Jack en Mario, vissen aan het Nollestrand

De vangst was goed, helaas erg veel kleine wijting die de schar voor was. Rond laagwater maakten we een tussenbalans. Ik telde 11 scharren en 2 grove wijtingen, Mario had zowat hetzelfde resultaat. Lachend besloten we dat het opkomend ieder nog een schar of 70 moest brengen wilden we onze buurman evenaren.

Na een een uur en half kwam Mario achter mij staan toen ik stond te beazen. Luidkeels telde hij af,…10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,éééén. Jawel, het was zover, het feest kon beginnen, mijn 46ste levensjaar ging in,…

Jack en Mario, vissen aan het Nollestrand

Wel, het feest begon niet hoor, het begon 10 minuten later te regenen, de wind trok verder aan uit het Noorden, de schar bleef stil, de micro wijting hongerig. Rond 01.00u. besloten we dat het wel weer goed was geweest, de pieren waren er trouwens door gevist ook.

We telde 7 mooie wijtingen en 38 scharren in de emmers.

Jack en Mario, vissen aan het Nollestrand

Een geweldig verjaardagsfeest !!!!

Groetjes,

Jack

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Nico > februari 5, 2018

    Antwoord

    Hey Jack. Nog van Harte gefeliciteerd met je 46 jaar en toch nog goed gevangen daar
    En leuke foto’s van gemaakt met een mooi verslag er bij.

    Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *