Home Gastvissers Ies, vissen aan de Waterweg

Ies, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Om 1 uur dacht ik laten we eens kijken wat het tij is deze week en zag dat het om 2 uur hoog zo zijn, dus eigenlijk was ik dan te laat, maar ja ik keek uit het raam en dacht hmm weinig wind, toch maar een paar uurtjes proberen. Mijn 2 winterhengels gepakt, de FastForward, iets meer body, gooit verder, ideaal voor de gul. Mijn gezouten zbg gepakt en gaan met die banaan. 1 hengel met jojo systeem en 1 hengel met 2 korte afhouders. Bij de waterkant aangekomen bleek er meer wind te staan dan ik in mijn woonkamer dacht pfffff dat was fris, had weliswaar mijn vis jas aan echter de warme bijbehorende broek dus niet. dus achter een wind scherm gaan zitten geplaatst door de gemeente.

Het duurde niet lang of ik zag leven op de afhouders en even later op de jojo. maar of het was krab of te kleine vis want leverde niets op. na een uurtje dacht ik bij mij zelf, wat doe ik hier eigenlijk, vissen doe je voor je plezier, wegwezen hier. Tijdens het opruimen van de jojo kreeg ik op de andere hengel wat betere tikken en dat leverde dan ook een iets betere wrakrat op.

Maar goed ben weer uit mijn hemd geblazen en kan weer een vis op de zbg bijschrijven .

Groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 22, 2022

  Antwoord

  Ies, bikkel dat je bent, toch gaan vissen, helaas werkte de vis niet echt mee, toch even eruit geweest en weer lekker uitgewaaid!
  Hopelijk heb je met beter weer, opnieuw zin en tijd en kun je de pan eens gaan vullen met wijting of gul?
  Voor de volgende, veel visplezier en klapperende toppen!

  Groetjes Peter

 2. Nico > november 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Les. Zo te zien wil de vis nog niet mee werken. Maar je ben er toch even uitgeweest en hopelijk voor de volgende sessie heel veel rammelende toppen toegewenst dan. Toch een leuk verslag met mooie foto’s er op gezet.

  Groetjes Nico.

 3. Stefan > november 22, 2022

  Antwoord

  Hoi ies, het is fris he, maar ff door de zure appel heen bijten, wat uurtjes verschillend getij zullen je echt vis opleveren hoor! Alvast succes de volgende ronde.
  Groeten, Stefan

 4. Henry > november 22, 2022

  Antwoord

  Beste Ies,
  Zonder de juiste kledij en/of een goed verankerde parasol kunnen de wind en de kou je plezier aan de waterkant danig vergallen. Gelukkig behoef je niet net als wij 2 uurtjes auto te rijden voordat je bij het zoute water bent. Al met al, toch weer efkes de pels uitgewaaid helaas zonder veel buigers op de toppen.Hopelijk heeft de vis bij wat beter weer meer zin om in je emmer te komen zwemmen, alvast veel succes.
  Groetjes, Henry

 5. Eldert > november 22, 2022

  Antwoord

  Ha Ies
  Wat heb jij een prachtige emmer man. Ik snap de vis niet dat ze daar niet in willen zwemmen. Volgende keer ga je ze gewoon te grazen nemen. Ik wens je alvast klapperende tanden , sorry toppen bedoel ik.
  Groet Eldert

 6. Jack jozen > november 22, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies
  Toch knap dat je het weer probeerde jammer dat je de dikke jas nodig had en ook beter denk ik de volgende keer je Bolleke ook bedekken wat de kou trekt door heel je lijf .Je foto,s zijn in ieder geval zeer goed gelukt alleen jammer dat het bij die ene steenbolk bleef want als je goed aan het vangen bent dan voel je de kou niet maar ja nooit geschoten is altijd mis he .
  Heel veul groetjes Jack.

 7. Gino > november 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies,

  toch weer even lekker aan het water geweest om de hobby uit te oefenen enkel dan jammer dat de vis niet mee wil helpen. Ja het is fris aan het worden en dat je dan niet de juiste kleding bij hebt wordt het echt zuur…een parasol heb ik tegenwoordig altijd bij ,kan ook wonderen verrichten lekker uit de wind ! Er zullen vast nog mooie winterdagen voorbij komen en dat is het prachtig aan het water en natuurlijk de wintervis die er wel aankomt .
  Je hebt het voordeel dat je niet ver moet hej !!
  Succes alvast verder.

  grtjs Gino

 8. ies > november 23, 2022

  Antwoord

  Heren dank voor de wederom leuke reacties, over het vissen zelf geen klagen, Heb er maar 2 ingooien gezeten. De verkeerde inschatting van de sterke wind en daardoor de vis broek niet mee te nemen was de druppel uhhh 1 van de druppels die over de kade klotste de reden om mijn warme huis op te zoeken. Maar heb een paar foto’s kunnen nemen met mijn nieuwe telefoon, dus zijn we er wat dat betreft weer klaar voor.
  groetjes Ies

 9. Hugo > november 23, 2022

  Antwoord

  Hoy Ies,
  Een verkeerde inschatting kan al eens voorkomen h├Ę, maar de wind houd dan met je lijf geen rekening dezer dagen brrrr. Toch wat frisse lucht gesnoven daar heb je bij je 2 worpen toch van genoten. Volgende sessie minder wind, veel rammelde toppen, en een pannetje ­čÉč­čÉčtoegewenst.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *