Home Gastvissers Wil, vissen aan de Waterweg

Wil, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter

Gisteren een onverwachte kans om te gaan vissen Voorlopig de laatste kans, jammer want de betere getijden lopen vanaf zondag Aangekomen op de stek rond 12u30 en na 1x gooien werd de stek ingenomen door een schip dat kwam lossen Gevraagd en ze zouden max 2 uur blijven liggen dus gewacht en eerst gaan eten. Na ruim een uur terug vissen eerste worp direct ondermaatse tong Daarna gingen de vangsten gestaagd door met veel ondermaatse en af en toe een maatse tong Ik heb nu wat extra foto´s gemaakt zoals beloofd, ook met mijn gezicht op de foto

Wil, vissen aan de Waterweg 

Wil, vissen aan de Waterweg Wil, vissen aan de Waterweg

Wil, vissen aan de Waterweg Wil, vissen aan de Waterweg

Wil, vissen aan de Waterweg

Gestopt om 17u met 9 maatse in de emmer waarvan 1 x30+ Ook zeker 9 ondermaatse terug gezet op het eind van de sessie nog een 5 tal botten en een bliek Jammer van een dik uur vistijd verloren door de boot die kwam lossen, maar waar vang je overdag nog tong

Mijn maatje had een gelijkaardige sessie met dezelfde aantallen maar met een iets mindere verdeling tussen onder en boven maatse tong

Groetjes,

Wil

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hey Wil, toch weer een respectabele vangst, zeker voor overdag, maar ja, het is daar zeker een stuk dieper! Mooi gedaan man!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hoi Wil.

  Hallo Wil dat was weer een super dag jammer dat je nu bent geweest ik dacht misschien treffen we jullie wel weer komende week bij het steken dan hadden we wat kunnen uitwisselen nu moeten we zelf op zoek naar iets anders. Tenminste ik hoop dat we kunnen gaan want mijn maatje is weer een paar dagen op stap met zijn Buske. Maar Wil jammer dat je een uur verspeelde met die boot maar ja het is die mensen hun kostwinning maar jullie hebben niet te klagen met zo,n vangst heel veul groetjes Jack.

 3. Nico > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hallo Wil. Niet slecht gevangen en dit overdag leuke foto’s genomen van je zelf en de vis. Ook jammer van die boot die aan de kant kwam liggen want anders had je meer vis gevangen volgens mij.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. ies > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hey Wil,
  Helemaal top man, leuke foto’s met mooie vis, zo wordt een verslag een stuk leuker.Ja die boten zijn soms spelbreker, dat is niet anders, nu maar hopen op dagen dat je weer kunt vissen met rammelende toppen.
  Groetjes Ies

 5. hugo > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hallo Wil,

  Leuk verslag van je sessie,spijtig dat die boot kwam lossen maar dat kan gebeuren als je op zulke plekken gaat vissen.Toch nog een mooie portie tong gevangen super man.Succes bij je volgende vistrip.

  Groetjes Hugo

 6. Stefan > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hoi Wil, je hebt een fantastische stek gevonden en dat je even moet wachten op die boot is het wel waard, lijkt me.
  Groeten, Stefan

 7. Eldert > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Ha Wil
  Lekker gevist. Wat betreft die boot…. beter zo dan dat ze je lijnen kapot varen want dat zie je ook steeds meer.
  Groet Eldert

 8. Gino > augustus 2, 2020

  Antwoord

  Hoi Wil,

  Mooi vangst man en dit gewoon overdag ook leuke foto’s erbij. Met deze aantallen is een uurtje wachten minder erg toch.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *