Home Tactieken Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Advertenties

ZEEBAARSVISSERIJ POPULAIRDER DAN OOIT!

De eerste dril met een op kunstaas gehaakte zeebaars vergeet je nooit meer. Die doffe boem gevolgd door snelle onvoorspelbare run zijn kenmerkend voor deze zilveren rover. Maar zeebaars is een grillige vissoort die zich niet altijd even makkelijk laat vangen. Sterker nog zeebaars is een (soms) schuwe vissoort die je op het juiste moment met juiste kunstaas moet zien te verleiden. De praktijk heeft geleerd dat dit niet altijd even makkelijk is! Het gaat tijdens deze visserij vrijwel altijd om kleine finesses die het verschil maken tussen wel of niet vangen! Mede daarom zijn we enkele jaren geleden gestart met het organiseren van zeebaarsworkshops. De ideale manier om alle ins en outs van deze boeiende visserij binnen een kort tijdsbestek onder de knie te krijgen. We organiseren deze workshops rond het beste zeebaarsgebied langs de Nederlandse kust te weten Europoortgebied en de Waterweg! Met ruim 30 jaar ervaring van zowel uit de boot als vanaf de kant weten we vrijwel alle hotspots te vinden en zijn we in staat jullie haarfijn uit te leggen hoe je zo’n slimme stekel kunt activeren om je kunstaas aan te vallen!

Tijdens zo’n workshop komen alle facetten van deze boeiende visserij aan bod. Zo besteden we aandacht aan de shadvisserij, het vissen met zowel oppervlakte als diepduikende pluggen, uitleg over de dobbervisserij en het te gebruiken materiaal. Tijdens de workshop nemen we even een time out voor een lunch en een drankje en kunnen de reeds opgedane ervaringen onder elkaar worden uitgewisseld. Als leuke bijkomstigheid heb ik voor de langste zeebaars die tijdens een van de workshops wordt gevangen een gratis zeebaarstrip met mijn boot ter beschikking gesteld! Dus wie weet ben je de gelukkige. De grootste zeebaars tot nu toe werd vorige week tijdens de eerste cursus gevangen door Jan de Bruin (foto) en was 60 cm.

Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Daarna volgde er nog meer!

Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Dus wil je binnen 5 uur een volleerd zeebaarsvisser worden volg dan deze leerzame, gezellige workshop en geef je op bij Peter.

Stekel ze,

The Basswhisperer Joop.

Beste mensen,

ik heb het zelf al eerder mogen ervaren, alleen het vissen op zich, is al een unieke ervaring, als je hiervan weinig of geen kennis hebt. Heb toen niets gevangen, maar Werner in onze groep, was de gelukkige, die er 2 had.

Zeebaars Workshop, met Joop Folkers

Graag opgeven via het contact adres van onze site, per mail, ook voor info kun je hier terecht en voor de kostprijs, die lager is dan ooit, eventueel inclusief gebruik van hengelset+kunstaas! Maximaal 8 personen en ik ben er ook bij, voor wat foto’s te maken en een hengeltje uit te werpen. Komen er teveel voor 27 juni, prikken we nog een datum!

Ik ben vanaf morgen tot 8 juni afwezig, ivm een visvakantie in Denemarken, heb daar geen wifi, dus mail en ingezonden verslagen, worden pas na de 8ste behandeld en het gaat op volgorde van binnenkomst! Bij te weinig inschrijvingen, moet ik overleggen met Joop, of het doorgang heeft!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 27, 2015

  Antwoord

  Nou, ik heb er in ieder geval weer enorm zin in, wie volgen er?

  Groetjes Peter

 2. Jan > mei 27, 2015

  Antwoord

  Super !!

 3. Jan > mei 27, 2015

  Antwoord

  Ga ik op zeker ook doen dit jaar, echt kicken !!

 4. Werner > mei 27, 2015

  Antwoord

  Hey Peter,

  Was een hele leuke en leerzame dag, moet je gewoon een keer doen!

  Groetjes Werner.

 5. Frans Jan > mei 31, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Vrijdag 29 mei cursus van Joop gevolgt. Prima ochtend gehad, helaas had de zeebaars er geen zin in, maar ja dat heb nou eenmaal met vissen. Wat kan je van Joop veel leren en zijn verhalen helemaal top.
  Groet Frans Jan

 6. EdwIn > juni 4, 2015

  Antwoord

  hoe kan jezelf opgeven voor de curcus? Lijkt me echt super!

  Mvg edwin

 7. Paul de Zwaan > juni 4, 2015

  Antwoord

  Hi Edwin,

  Opgeven kan gewoon bij Peter, via het adres vermeld in het menu.

  Gr.

  Paul

 8. Kees Michielsen > juni 8, 2015

  Antwoord

  Hey Peter,

  Valt helaas in mijn werkweekeinde. Mocht er een andere datum bij komen dan kijk ik opnieuw in de agenda!
  Mooi en leerzaam initiatief!!

  Groeten,
  Kees.

 9. Peter(Fishguppy) > juni 9, 2015

  Antwoord

  Hoi Kees,
  zoals het er nu bij staat, zal het waarschijnlijk niet doorgaan, nog geen concrete aanmeldingen, alleen een aantal mensen, hebben me gemaild voor info, maar verders niets!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *