Home Gastvissers Vissen Westerschelde

Vissen Westerschelde

Advertenties

Hoi Fishguppie`s

Gisteren hals over kop nog besloten om te gaan vissen maar eerst maar eens kijken of ik nog aas kon krijgen…even een belletje naar Dixhoorn en ja ik kon nog aas afhalen maar ik moets dierect komen want ze moesten eigenlijk weg maar zouden even wachten van een topservice gesproken!!Bootverhuur en Zeeaas – ’t Zagertje Yerseke (hetzagertje.nl)

Aankomend op de stek zie ik dat de wind weer anders staat dan voorspeld maar het is in mijn voordeel dus top mar wel een stevige bries hoor. Rond 19h gaan de onderlijnen de diepte in hopend op een mooie avond tegen beter weten in als de verslagen her en der hoort en leest. Maar ik zit toch weer lekker langs de waterkant. De eerste lijn gelijk een tikje en het was een grondel…het zal toch niet dacht ik toen! Maar het is bij die ene gebleven. Tegen 20h krijg ik een flinke klap en die blijft maar gaan…een paling was mijn deel, zwemmen maar weer.

Dan duurt het weer even en vang ik wat baby botjes een 4 tal op heel korte tijd.

Dan een enorme bekende klap op de hengeltop even gewacht en dan maar gaan draaien en die voelde gelijk goed aan…een dertig meter en los weg tong dus, altijd jammer! Dan de andere hengel een kleine scholletje.

Weer een uur zonder beet en dan een enorme beuk nee geen boomsoort maar een beet, haha. Nou dat is een flinke en blijft maar duiken maar toch krijg ik hem aan de kant en ja hoor een mooie zeebaars van 44cm joepie de avond kan al niet meer stuk.

Het is ondertussen 23.30h en denk al aan opruimen maar dan gebeurt het onwaarschijnlijke…ik van 4 tongen (waarvan 2 maatse niet al te grote) op een tijdspanne van 45minuten dat is toch niet mis in deze tijd dacht ik.

Tegen 01.00h ruim ik toch een hengel op en krijg ik op de andere weer een tongenbeet maar weer lost die, pff. Misschien toch een beetje te gretig. Maar mijn avond is zeker geslaagt. Op naar de volgende.

Grtjs Gino

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 23, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, lekker gevist man!
  Mooi verslag met de beet er redelijk goed in, dus zou het nog goed gaan komen dit jaar?
  Mooie maatse baars, laat die maar meer komen!

  Groetjes Peter

 2. Leen > juli 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Dat is weer eens lekker gevist
  Leuk aantal vissen
  En er weer een mooi verslag van gemaakt
  Groetjes.leen

 3. Stefan > juli 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino, mooie vangsten hoor en mooi verslag van gemaakt weer! Hier doen we het voor!
  Groeten, Stefan

 4. Eldert > juli 23, 2022

  Antwoord

  Hey Gino
  Helemaal niet verkeerd man. De vangsten kunnen heel wat minder . En dan ook nog een mooie baars erbij . Dat geeft tenminste sport.
  Goed gedaan . En een mooi verslag er van gemaakt.
  Groet Eldert

 5. Nico > juli 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Wat een leuk verslag er van gemaakt en met ook zeer mooie foto’s er bij. Toch nog een maaltje vis gevangen voor de pan niet verkeerd. En dit nu als het overal slecht gaat voor de volgende sessie goede vangsten toegewenst alvast.

  Groetjes. Nico

 6. ies > juli 24, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, top man, wederom een vissessie fantastisch in woord en beeld gebracht. Mooie maatvis erbij, wat wil een mens nog meer, jammer van de lossers maar ja, je kunt niet alles hebben. Uiteraard voor de volgende sessie, rammelende toppen met wederom een maaltje vis op de kant toegewenst.
  Groetjes Ies

 7. hugo > juli 24, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Dit begin op een mooie visserij te lijken man, je hebt je zeker niet verveelt zo te lezen. Van de zeebaars zal je kunnen smullen, dit is volgens mij beter dan tong (ieder zijn smaak natuurlijk). Hopelijk is dit de start van wat betere vangsten voor iedereen. Succes bij je volgende trip.

  Grts Hugo

 8. Henry > juli 25, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Er is de laatste tijd gemakkelijker aan aas te komen dan om er een paar 🐟🐟mee te vangen. Gelukkig heb jij aangetoond dat er toch nog iets anders dan 🦀rondzwemt !!👍 Dit geeft ons toch weer ‘n bietje hoop. Voor ons betekent ‘n visdagje sowieso 4 uur autorijden en 2 uur aas steken en met de bedroevende vangsten ban de laatste tijd is dat niet optimaal om te gaan 🎣 Twee maatse tongen en als klap op de vuurpijl nog ‘n mooie baars, dat zijn toch ‘n paar lekkere maaltjes 🐟geniet ervan.👍Bij je volgende visserij uiteraard wederom veel plezier en goede vangst!!
  Groetjes, Henry

 9. Gino > juli 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Fichguppy’ers,
  allen weer bedankt voor de steun hoor…thuis op de bank vang je zeker niks! Dus gaan met die banaan…
  Succes aan allen.

  grtjs Gino

 10. Jack Jozen > juli 26, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino.
  Het beste paard van de stal zou ik nog vergeten wat een avond Gino dat was al weer een tijdje geleden dat er weer te genieten viel he prachtige foto,s en ook nog mooie vis voor het panneke . Zo zie nou maar eigenlijk niks gepland en dan zo,n verrassende avond kan niet mooier dat is misschien wel de manier om de vis te verrassen op naar de volgende sessie .
  Heel veul groetjes Jack.

 11. Gino > juli 26, 2022

  Antwoord

  Hoi Jack,

  bedankt hoor maar om me nou het beste paard van de stal te noemen…weet niet waar dat vandaan komt dan hoor ? Ja het was een verrassende avond geworden.

  Gtrjs Gino

 12. Gino > juli 26, 2022

  Antwoord

  Hoi Jack,

  bedankt hoor maar om me nou het beste paard van de stal te noemen…weet niet waar dat vandaan komt dan hoor ? Ja het was een verrassende avond geworden.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *