Home Gastvissers Vissen aan het Nollestrand, Nico en Johan

Vissen aan het Nollestrand, Nico en Johan

Advertenties

Hey Peter.

Het was van 10 januari dat ik met mij vis maat Johan Frijters had Gevist en dat was op het nollestrand. Hij was vandaag vrij op woensdag en Vroeg aan mij of ik zin had om met Hem mee te gaan. Ik mocht weg van de vrouw Eerst altijd aan haar vragen he of ze toevallig geen andere plannen had maar dat was Niet het geval Ik had eerst na van Dixhoorn gebeld of ze zee aas hadden en dat geen Probleem zei ze. Mij Maat kwam mij ophalen tegen 10:15 en kort daarna na Yerseke Toe gereden en het aas betaald en zoals gewoonlijk zag het weer prefect uit. En op Na het Nollestrand waar goede vangstberichten vanaf kwamen Wij waren daar iets Voor 12:00 en kort daarna ging de onderlijnen 5 min later na het zilte nat toe en wachten Of er vandaag ook vis naar boven kwam. Om kort over te vertellen wij hebben gevist tot 16:30 bijna 4.5 uur de Wind van achter en lekker in de zon gestaan maar helemaal geen Enkele beet gehad en dus geen vis na boven. Dus waar het aan heeft gelegen was voor ons Een raadsel oosten wind misschien of Vorst en dus geen foto’s genomen maar toch een Verslagje ingestuurd zodat de lezers hier wat aan hebben. En hopelijk dan de volgende keer Meer succes dan en ook het aas zat er telkens nog gewoon er aan met ophalen…

Groetjes Nico de Zeehondetemmer en Johan ut Boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 7, 2018

  Antwoord

  Hey mannen, tja je hebt van die dagen, onverklaarbaar, maar zal te wijten zijn aan de veranderde wind en mogelijk omdat het overdag is?
  Heb het zelf ook 1 keer meegemaakt, lang geleden, perfect weer en totaal geen aanbeet gezien, aan Westerschouwen destijds, waar je toendertijd, telkens een emmer vis ving, aan de baileybrug in 1980.

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > februari 7, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan wat een pech he maar na slechte tijden komen de goede he en de aanhouder wint,maar je hebt toch lekker kunnen ontspannen je hebt thuis niet hoeven te stofzuigen en dat is toch weer meegenomen he groetjes jack.

 3. Henry > februari 8, 2018

  Antwoord

  Hey visvrienden,

  Geen enkel visje naar boven kunnen takelen is inderdaad triest. Maar lekker in het zonneke, de wind van achter en de reuk van het zilte zeewater is eigenlijk al een beetje genieten!!! En ja, het blijft vissen..
  Voor de volgende sessie, goede vangst!!!

  Groetjes, Henry

 4. Nico > februari 8, 2018

  Antwoord

  Hey Peter. Jack en Henry bedankt allen voor jullie leuke reactie hier op en Wij blijven onze best doen hoor.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *