Home Bootvis verslagen 1ste prijs leukste verslag 2011

1ste prijs leukste verslag 2011

Advertenties


Gisteren, volgens afspraak, samen met Ronny Wittewrongel, richting Govert Huijgens van hengelhuishuijgens, om Ronny zijn 1ste prijs af tehalen, van het leukste verslag 2011, ingezonden op de Fishguppy site.

Vooraf aan deze afspraak, heeft het een hele tijd geduurtt voor hij stond, omdat of Ronny was ziek, of ik kon niet, maar nu eindelijk vandaag om 13.30u zou Ronny bij mij zijn en het leek wel of hij bij de buren heeft staan wachten, tot het precies 13.30u was en stipt komt Ronny de oprit oplopen en na een gezellig bakje koffie rijden we samen naar de KLM laan in Hoogerheide, waar we hartelijk worden ontvangen en na de kennismaking tussen Govert en Ronny, pakt Govert een paar overlevingspakken van verschillende maat, voor Ronny om te passen.

Ondertussen blijkt dat niet alleen Govert en Johan(vader van) vissers zijn, maar dat ook het zoontje van Govert al jong aan het leren is en dit schitterend gezicht wil ik u niet onthouden!

1ste prijs leukste verslag 2011

1ste prijs leukste verslag 2011

Na overhandiging van het pak, is Ronny al snel aan het passen.

1ste prijs leukste verslag 2011

1ste prijs leukste verslag 2011

Inmiddels is ook de charmante vrouw van Govert gearriveerd en helpt mee adviezen te geven, terwijl er nu 2 kleine vissertjes in de zaak rondlopen en plezier dat ze hebben!

Het blijkt dat Ronny een moeilijke maat heeft, wat juist tussen X en XL inzit, dus na vele pakken gepast te hebben en alle factoren in overweging genomen te hebben kiest hij toch voor een XL, omdat het ook lekker moet aanvoelen, als hij gaat zitten.

Dan gaan we even naar buiten om foto’s te nemen.

1ste prijs leukste verslag 2011

1ste prijs leukste verslag 2011 1ste prijs leukste verslag 2011

We hebben echt de tijd gekregen om tot de juiste keuze te komen en zijn op alle fronten geadviseerd, wat een service weer!

Govert, bedankt!

Daarna naar huis gegaan en nog een paar pilsjes gedronken samen met Ronny en wat kan hij lekker vertelen over den Wilfried zijn visavonturen in verre landen en over zijne goede vriend den Jurgen, die ook zelf een boot heeft,

het was een genot om naar te luisteren, maar altijd als het gezellig is, gaat de tijd eigenlijk veel te snel en voor ik het weet is ronny al weer naar huis.

Moet binnenkort even bij Govert komen om de prijs(zen) voor dit jaar te bespreken!

Wij zijn als Fishguppy site bevoorrecht met zulke goede sponsors, van kwartaal taart, chartertochten naar Zeehengel materiaal!

Waar kun je zulke prijzen nog meer winnen?

Stuur in die verslagen en ding mee naar de fantastische prijzen van een van onze geweldige sponsors!

Groetjes peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. ronny > september 15, 2012

  Antwoord

  Peter, bij deze wil ik zeker bevestigen dat het zeker gezellig was, wat zou je anders gaan verwachten hé wanneer vissers-vrienden onder elkaar zijn? Trouwens nogmaals bedankt voor de aangeboden koffie en de pilsjes hé…
  En in een winkel waar je alles vind voor de hengelsport is iedere visser wel in zijn biotoop zeker, en al zeker wanneer je een vispak zomaar gratis mag uitkiezen. Thuis gekomen ben ik wel blij dat ik de XL gekozen heb, het is inderdaad wel zo dat zo een overlevingspak wel iets ruimer mag omdat je toch veel gaat zitten wanneer je op de boot vist en dat voelt dan meer comfortabel dan een Large, in mijn geval dan. Dus dat “zit” goed. Met dank voor het vele geduld van de patroon des huizes, Govert (alsook voor jouw advies Peter).
  En terwijl ik toch aan het bedanken ben wil ik graag al de fishguppy-lezers nogmaals extra bedanken omdat zij mij als winnaar gekozen hebben als “leukste verslag 2011”!!! Dus bij deze, allemaal bedankt mannen!!!

 2. ronny > september 15, 2012

  Antwoord

  Na alle bedankjes was ik hier bijna vergeten om hengelhuishuijgens ook eens extra te bedanken voor de prijs. Dus bij deze “HARTELIJK BEDANKT GOVERT” met deze mooie prijs!!! Ik ben er echt zeer blij mee en het overlevingspak zal zeker goed van pas komen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *