Home Gastvissers Jack en Henry aan de Waterweg

Jack en Henry aan de Waterweg

Advertenties

Hoi peter en andere lezers hier een verslagje van onze visdag.Gisterenmorgen om 8uur mijn vismaat henry opgehaald in Eersel en richting zeeland toch maar ons aas gestoken in Bruinisse het steken doet mijn maat henry en ik raap, intussen hebben veel lol van 10uur tot half twaalf een mooi emmertje zagers en de nodige pieren.De Garmin navigatie aangezet henry stelt het in en die zet ons af op de visplek.Om half twee beginnen we te vissen en ik ben er intussen achter dat ik mijn fototoestel ben vergeten stom stom en om half 5 krijg ik de eerste beet iets groot s maar niet gezien schiet onder de stenen alles kwijt.Maar dan gaat het los we hebben gevist tot half 10 en van alles gevangen grote botten mooie tongen zelfs een boven de 40cm enkele maatse gul en dikke paling die uiteraart weer terug gezet hebben al met al hebben we een supervisdag gehad met veel lol onder elkaar toch fijn als je een vismaat als Henry hebt en peter nog bedankt voor de visstek

gr jack

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *