Home Visgids Oosterschelde Baarzen met Hans

Baarzen met Hans

Advertenties


Hallo Peter, Ik ben al verschillende keren van de kant en met de boot geweest dit jaar, natuurlijk ving ik links en rechts wel es wat maar echt vet was het nog niet. Afgelopen weekend liep ik eindelijk goed in de baarzen en wist er een 10 tal te vangen.Ook dat was geen supervangst gezien het merendeel net aan de maat was, maar toch ook een paar 50 plussers. Ik was er in ieder geval dik tevreden mee. Helaas geen foto’s kunnen maken, de camera zat nog in mijn andere kist. A.s. vrijdag is mijn laatste werkdag en krijg dus een paar weken de tijd om toch vis op de foto te krijgen, zodra dat een feit stuur ik je weer een berichtje.

Groetjes,

Hans Prostaff st. Croix Team HengelsportvanderPoel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juli 14, 2010

    Antwoord

    Hoi Hans, ik zie al uit naar je volgende bericht met foto’s.

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *