Home Gastvissers Vissen in de Waterweg….

Vissen in de Waterweg….

Advertenties

Hoi fishguppyers,

Vandaag weer een dagje vrij het was namelijk bijna zomer…dus aas besteld bij de fam.Dixhoorn wat pieren ,zagers en had zelf nog ingezouten pieren dus voldoende. Dan richting Hoek van Holland om daar is te proberen, nog nooit geweest hoor. Is een pleuris ent rijden trouwens bijna 1,5 uur! De stek zag er wel goed uit maar tijdens de eerste worpen was het al snel duidelijk dat er een gierende stroming stond was met 190gr aan het vissen en binnen no time lag de onderlijn bijna evenwijdig met de dijk. Inpakken en wegwezen gelukkig had ik nog maar 1 hengel opgetuigd. Gekozen voor de welbekende stekken aan Vlaardingen…in het begin was hier trouwens ook veel stroming maar het was net te doen dus de 2 hengel erbij en gaan. met afgaand geen tik gezien na de kentering was de stroming al veel minder en prima zo. Na enige tijd toch wat flinke tikken op de top…en ja een zeebaarsje die net tegen de kant tegen de keien kletste en weg was ie, jammer maar het is niet anders. Heb nog vele beten gehad maar de meeste waren zonder vis eraan, heb nog 3 kleine botjes gehaakt postzegel formaat dus geen foto waart vond ikzelf .

De vangst was niet je datje maar het weer heeft veel goedgemaakt hoor…in een T-shirt vissen in maart schrijf die dagen maar op !

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > maart 23, 2022

  Antwoord

  Gino, groot gelijk, genieten met dit weer aan de waterkant, deden wij ook met de nodige blonde rakkers met schuim. De vis komt nog wel, al zal het niet lang meer duren met dit weer en de opwarming van het water.

  Grtjes Peter

 2. Stefan Groenheide > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, als je het niet probeert weet je het niet. Toch ff lekker met je hobby bezig geweest met een heerlijk weertje, zal je toch nog genoten hebben, de vangsten komen volgende keer wel weer hoor!
  Groeten, Stefan

 3. Eldert > maart 23, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  We zullen nog even geduld moeten hebben. Maar volgens mij , met deze temperaturen , moet het snel goed gaan komen om ook in de waterweg de vis te gaan vangen. Je hebt ieder geval weer een dagje aan het water met heerlijk weer te pakken. Kan ik nog niet zeggen. Maar daar gaat gauw verandering in komen.
  Groet Eldert

 4. Henry > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Zoals altijd een mooi verslagje van je belevenissen aan de waterkant. Een takkeneind rijden om dan tot de ontdekking te komen dat je lood niet verder komt dan de dijk is natuurlijk wel balen maar het zomerse weer maakte gelukkig veel goed. Ook Sjakie en ik hebben gisteren (dinsdag)aan de waterweg in Vlaardingen gezeten en wij hadden daarentegen een prachtige visdag met prima vangsten. Ons verslag hierover volgt spoedig. Zo zie je maar weer, het blijft VISSEN en…….de ene dag is de andere niet. Ook jij hebt in ieder geval net als wij kunnen genieten van de heerlijke zomerse temperatuur, uiteraard wens ik je bij je volgende poging rammelende toppen en ’n lekker maaltje vis.
  Groetjes, Henry

 5. ies > maart 23, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino, bij HvH moet je wel de stekken kennen, zou ik zelf niet aanraden, de waterweg en het scheur heeft mooiere stekken. Het weer is inderdaad prachtig en zelfs zonder vis is het geen straf om aan de waterkant te zitten.
  Uiteraard voor de volgende sessie rammelende toppen en een maaltje vis toe gewenst.
  Groetjes Ies

 6. Nico > maart 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Mocht je hoofd niet bruin worden maar je heeft lekker aan de waterkant gestaan. En als je zo mooi weer heb wat wil je dan nog meer. Nog ook wat vis naar boven gehaald en daar een verslagje er van gemaakt. Jammer dat je heel eind gereden en dat zal je wel niet meer doen denk Ik . Een ellende dat je lood niet op ze plek kon houden. Voor de volgende keer heel veel succes toegewenst dan.\

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 7. Jack Jozen > maart 24, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino .
  Zo zie maar weer, het is en blijft vissen maar nooit geschoten is altijd mis maar genieten van het prachtige weer is ook mooi mee genomen . Ik denk dat er toch wel vis zit maar je moet wel tot op de bodem vissen Ha grapje maar zoals Eldert al zegt de water temperatuur moet nog wat stijgen en dan zal er de beet wel in komen . Maar Henry vertelde al afgelopen hebben wij toch al een mooie visdag gehad met vis een beetje geluk dan denk ik Ha.
  Veul groetjes Jack..

 8. Gino > maart 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Guppys,

  bedankt voor de reacties alweer…heb lekker genoten ook al is het met weinig vis !
  Men bolletje zag mooi rood hoor ,hehe . Die vitaminen D heb ik al binnen…
  succes aan allen.

  grtjs Gino

 9. Leen > maart 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Met dit weer is het geen straf om een hengeltje uit te gooien
  Groetjes.leen

 10. hugo > maart 27, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Toch weer de lijnen nat kunnen maken, de visserij zal wel stilletjes zijn rug gaan rechten bij zulke temperaturen. Mooi dagje gevist dat kunnen ze je niet afnemen man, succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *