Home Gastvissers Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Ik zal mijn verslag kort houden.

Het was mooi weer, zo dat is wel kort genoeg..Nah jah laten we het iets uit rekken. 9 uur naar naturelhengel sport gebeld of hij kweekzagers had, die had hij , gelijk een vergunning voor mijn zoon gekocht. hij had te kennen gegeven , deze maand nog een paar x mee te gaan. Dus alle vis spullen in de auto en naar het plekje op het oude Gusto terrein( waar de eerste verslagen vandaan kwamen) om verslag niet te lang te laten worden, want dat had ik tenslotte beloofd.

Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Ik had 4 ondermaatse tongetjes ong 20cm Mijn zoon had er 2 waarvan er 1 bijna aan de maat was.

Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Ies en zoon, vissen aan de Waterweg

Verder ook veel last gehad van krab 15 min waren de haken kaal teven hebben ze 2 haken gestolen, terwijl de haaklijnen toch gevlochten waren. Mijn zoon heeft nog geprobeerd 2 boten te vangen, helaas denk dat zijn slip te vast stond, pfff wat kwamen die schepen kort onder de kant. Maar heb ik al gezegd dat het mooi weer was?

Groetjes en sleep ze eruit ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 3, 2020

  Antwoord

  Hey Ies, mooie sessie toch weer?

  Groetjes Peter

 2. ies > juni 3, 2020

  Antwoord

  ach Peter zo als ik al zei, het was mooi weer, gezeten vanaf half 11 tot 1700 uur, dus vissen was niet best,
  groetjes ies

 3. Henry > juni 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies,

  Leuk dat je toch je zoon besmet hebt met het visvirus maar jammer van de mindere vangst maar ja…het blijft tenslotte vissen.Sommige schippers lijken het leuk te vinden om zo dicht op de kant te varen dat vissers hier ’n hoop narigheid van hebben maar gelukkig houden de meeste zich aan de regeltjes!!
  Jullie hebben sowieso kunnen genieten van ’n stralend zonneke !!!

  Groetjes, Henry

 4. jack Jozen > juni 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Les.

  Hoi er is niks mooier dan samen met je zoon te genieten aan de waterkant ,dat deed ik vroeger ook met mijn zoon maar hij is er helaas niet meer. Jammer dat de vangst een beetje tegen viel maar de tong zit er nog dus dat geeft nog hoop voor de volgende rit de maand is nog niet om he. Veul groetjes Jack.

 5. ies > juni 3, 2020

  Antwoord

  ja henk kun je zo hebben, de oudste vist graag de jongste totaal niet, heren dank wederom voor de leuke reacties, ik hou in ieder geval een paar dagen rust nu, de slijmbeurzen, in de rechter schouder protesteren, dus even rust geven tot ik weer pijn vrij ben

 6. Gino > juni 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Les,

  toch weer lekker aan de waterkant geweest met de hengels erbij, spijtig van de vangst maar dat werd dan goed gemaakt met het mooie weer, haha. Succes nog verder.

  grtjs Gino

 7. Stefan > juni 3, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies, lekker met je zoon gevist en hopelijk komen er meer sessies, maar dan met iets betere vangsten. De boot gisteren van stena line had gister bij vloed de hele pier hvh weggespoeld met zijn boeggolf, gelukkig was het eb. Daar zouden ze op moeten handhaven zeg, sommige schippers….

 8. hugo > juni 4, 2020

  Antwoord

  Hallo Ies,

  Zo te lezen heeft je zoon het ook te pakken,het is dan ook het mooiste hobby dat er bestaat.Spijtig dat de vangst wat tegenviel maar dan heeft het gezelschap en het mooie toch veel goedgemaakt.Een dagje aan het water vertroeven is toch altijd iets leuker dan thuis binnen te zitten hé.Succes met je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *