Home Belangrijke mededelingen Fishguppy, nieuwe start

Fishguppy, nieuwe start

Advertenties

Beste visvrienden, ik heb toch besloten om het item van de prijswinnaars te verwijderen! Onder meer omdat we moeten voorkomen, dat er te lang ruis blijft hangen rond onze site. We gaan nu verder met een schrijver minder, waarvan we natuurlijk de verslagen gaan missen en misschien volgt er nog iemand, dat wachten we af! Ik ben in 2006 ook in mijn uppie begonnen.

Verder wil ik laten weten dat ik jullie meningen respecteer of het nou tegen mij of tegen de persoonlijk bedoelde verwensingen aan mijn adres is, maakt mij niet uit! Ik heb begrip voor mensen die zich onthielden van verdere reacties en ben blij met de mensen die mij een hart onder de riem staken, via mail of via de telefoon, bedankt daarvoor!

Hoe nu verder, om in de toekomst te voorkomen, dat iemand zijn gal spuwt op iemand persoonlijk?

We hebben enkele opties: we zetten de reacties uit, maar dit is voor niemand leuk, omdat leuke reacties mensen motiveert en dit vinden schrijvers leuk. We kunnen schrijvers laten inloggen om een reactie te geven, dit wil wel zeggen dat je alleen een reactie kan geven als je ingelogd bent, dus iedereen moet een account hebben om een reactie te kunnen geven. We kunnen gewoon de reacties open laten voor iedereen met het risico dat dit nog een keer gebeurt in de toekomst.

Of we kunnen reageren met wachten op goedkeuring van mij, dit wil zeggen dat je reageert, maar je ziet geen reactie tot ik hem heb goed gekeurd in de administratie en dan kijk ik gewoon elke dag meermaals in de administratie?

Ik hoor graag wat jullie het liefst hebben?

Voor de rest moet je niet bang zijn dat de prijzen verloren gaan, integendeel, dat blijft gewoon doorgaan in Maart!

Grtjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Leen > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter
  Ik vind dat je de reacties gewoon open moet laten ook al komen er wel eens negatieve voorbij
  Ook daar kan je van leren ook al is dat soms niet leuk
  Dat blijft het ook makkelijk maken om te reageren op iets
  Groetjes.leen

 2. ies > januari 8, 2023

  Antwoord

  Goede morgen Peter, ik zou zeggen gewoon open laten. Je kunt als admin/eigenaar de reacties die niet gewenst zijn er altijd tussen uitgooien. Er is genoeg bagger in deze wereld en daar hoeft deze amicale site niet mee overgoten te worden. Maar laten we wel wezen, het is altijd leuk als er een positieve reactie van buiten de vaste lezers en schrijvers kring komt. Maar voor mij is het makkelijk praten, ik krijg die bagger niet over mij heen gestrooid terwijl jij daar vaak mee te maken krijgt. Dus doe het zoals het jou het beste en gemakkelijkste uitkomt.
  Groetjes Ies

 3. Nico > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter. Zal lekker door gaan en als er iets je niet bevalt het dan verwijderen. Het blijf in ieder geval een mooie site naar te schrijven. En ook natuurlijk om de belevenissen van de vissers te lezen die ze mee delen. En daar is die voor gemaakt en dat is al een heel groot compliment hier voor.

  Groetjes Nico.

 4. Henry > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hey Peter,
  Ik ben het roerend eens met Leen. De site laten zoals die is, open, mooi en toegankelijk voor iedereenšŸ‘In elke tak van sport worden door sommige personen via de MEDIA mensen of instanties in de zeik gezet, een manier die van weinig sportiviteit getuigd en het is dikwijls een minder leuke ervaring om op deze manier de aard van deze persoon (vriend) te ontdekken die middels deze actie ook zijn ware aard aan dezelfde media verkondigd, het zij zošŸ˜°Ik hoop van harte dat we gewoon, samen met jouw hulp, door kunnen gaan om via deze prachtige site onze šŸŸavonturen met anderen te kunnen blijven delen.
  Groetjes Henry

 5. Stefan > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter, ik denk er hetzelfde over als bovenstaande mannen, reacties aan laten staan en verwijderen indien noodzakelijk.
  Groeten, Stefan

 6. Eldert > januari 8, 2023

  Antwoord

  Ha Peter
  Gewoon doorgaan zoals het was . Rotte appels zijn niet leuk maar zullen er altijd zijn. Onwenselijke reacties direct verwijderen. En doe verder waar je je zelf het beste bij voelt .
  Succes man.
  Groet Eldert

 7. Hugo > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hallo Peter en Visvrienden,
  Normaal moei ik me niet bij meningsverschillen,maar we leven in een vrije wereld van meningsuiting dus zouden we allen wat verdraagzamer moeten zijn. Maar dat wil niet zeggen dat alles mag en kan natuurlijk.! Ik zou alles laten zoals het is en ingrijpen als het erover gaat. Laten we allemaal het nieuwe jaar vrolijk inzetten en soms eens vergevensgezind zijn, en genieten van ons prachtige hobby vissen.
  Groetjes Hugo

 8. jack jozen > januari 8, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter.
  Ik wil er niet te veel over schrijven maar ik sluit me helemaal aan wat mijn vismaatje Henry al schrijft want zo is het en Henry kan het beter verwoorden als ik dus wij zijn eensgezind en als ik zo lees al onze Vrienden van Fishguppy ook we blijven een openbare visvrienden site.
  Heel veul groetjes aan Allen Jack.

 9. Peter(Fishguppy) > januari 8, 2023

  Antwoord

  Beste visvrienden, ik ben het hier volkomen mee eens, werkt voor mij ook een stuk gemakkelijker en gelukkig hoeven we dan geen veranderingen toe te passen!

  Groetjes Petetr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *