Home Gastvissers Ies, vissen op Tong

Ies, vissen op Tong

Advertenties

hallo Peter en visgupjes,

Zoals aangekondigd, een paar uurtjes het tij meepakken, met super aas van Naturelhengelsport. Om een lang verhaal wat korter te maken, veel gepiel met onderlijnen en haken die niet zo wilde als ik voor ogen gehad had. Maar goed eerste hengel ging goed, ingegooid , neergezet en aan de volgende hengel beginnen, was ik denk ik 2 minuten mee bezig een rammel op de eerste hengel, leuke tong net aan de maat 25 cm.

Ies, vissen op Tong

hengel aas opgezet en ingegooid, verder met de andere hengel tja zat wat tegen maar niet getreurd de eerste stok stond weer te rammelen, tong van 26 cm.

Ies, vissen op Tong

weer ingegooid en wat denk je… nee geen beet dus me andere hengel eindelijk zover om in te gooien hehe tijd om te zitten na vijf minuten begon die hengel te rammelen pffff dat was werken, zag al 2 lappen van dertig in mijn gedachten, maar nee1 tongetje van 22cm en daar onder 3 half verroeste buizen met visdraad en vuil, pfff de waterweg is weer wat schoner, en ik wat meer versleten gelukkig kreeg even pauze tot, een beet van een palinkje.

Ies, vissen op Tong Ies, vissen op Tong

Hierna nog 2 x beet gehad maar niet kunnen verzilveren, ik denk dat er vanavond veel vissers zijn met een hoop vis het liep eigenlijk best goed in die 2 en half uur.

Ies, vissen op Tong

zo nu een whisky, die heb ik denk ik verdiend.

Groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hey Ies, ziet er wel erg goed uit, voor zo’n korte tijd!
  Goed gevist hoor en dan gewoon overdag!

  Groetjes Peter

 2. ies > mei 29, 2020

  Antwoord

  ja was vroege avond peter, was eerst naar de andere kant gelopen maar daar kon ik niet ivm werkzaamheden, dus gevist van 2000 tot 2200 uur en toen was ik versleten. groetjes ies

 3. jack Jozen > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Les

  Hee super die tongen zijn binnen zo heb je een mooi avondje een natje en een droogje maar niet te veel natjes he ook heelhuids thuis. Op naar de volgende vangsten Les je hebt zo een panneke vol groetjes Jack.

 4. Gino > mei 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Les,

  mooie vangst en foto`s en dan is het nog niet eens donker ! Laat de whiskey zeker smaken maar niet teveel zou ik zeggen . Nog succes verder .

  Grtjs Gino

 5. ies > mei 29, 2020

  Antwoord

  Lol, ja hoor heren, de Grant’s smaakte weer prima en heb daarna als een roos geslapen.
  Zondag het aas maar eens opmaken. groetjes ies

 6. Henry > mei 29, 2020

  Antwoord

  Halloo Ies,

  Hoe mooi kan het leven zijn?? Vlak bij huis genieten aan de waterkant, wat tongetjes aan wal takelen terwijl je lekker wat whisky naar binnen laat glijden, da’s gewoon leven als unne God in Nederland!!! Hopelijk komen op korte termijn ook de wat grotere tongen, de dertigers zijn nog niet echt aanwezig.Veel plezier bij je volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 7. hugo > mei 29, 2020

  Antwoord

  He Les,

  Ziet er goed uit man,dit is zeker niet slecht voor overdag.Ja soms is het werken aan de waterweg maar dat is het leuke eraan,maar voor een goeie whisky zet ik mij ook even neer hoor dat is ook lekker genieten.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 8. Nico > mei 30, 2020

  Antwoord

  Hoi Les . Toch lekker aan de waterkant gestaan en dat je nog wat vang en nog niet veel. Komt de volgende keer wel goed en dan met grote Tongen voor je . Leuke foto’s met een mooi verslagje er bij ook.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 9. Stefan > mei 30, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies, lekker ff gevist en wat gevangen ook nog, niet verkeerd hoor, wordt steeds beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *