Home Gastvissers Jack aan de Zeeuwse kust

Jack aan de Zeeuwse kust

Advertenties


Hey Sportvissers, Net terug binnen, ‘k kreeg het daarstraks ineens, om 15.00U wou ik vissen en om 18.00u. stond in m’n molens op de K2’s te draaien op’t strand. Pieren haalde ik nog snel bij Dixhoorn in Yerseke, tappen had ik nog in de vrieskist en een handje gezouten zagers mochten ook mee. Ik reed naar Vlissingen omdat ik hier de wind schuim in de rug had, want wind,.. die was er wel ! Tussen de windvlagen door enkele fikse regenbuien, maakte het weer perfect strandvisweer. Alls zat dus mee behalve de vangst, gedurende mijn 4 uur durend visserijtje ving ik één mooie schar en twee graatmagere wijtingkjes. Garnalen waren er wel want om de vijf minuten draaien resulteerde af en toe nog in een restje aas aan de haken, wachtte ik langer was alles gewoon kaal, niet één afgeknipte haak of beschadigde haaklijn dus ik ga ervan uit dat het garnalen waren die aan het poetsen zijn geslagen. Allez, niet de vette moeite dus, toch ben ik blij met m’n eerste wintervisvangst.

Groetjes Jack Peelman

Pro Staff St-Croix

Hengelsport Van der Poel

Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 22, 2010

  Antwoord

  Hoi Jack.
  Toch geprobeerd en niet geschoten is altijd mis!

  Groetjes peter

 2. johan > oktober 24, 2010

  Antwoord

  nou…….niet geschoten……
  ik heb wel geschoten, en niet mis haha.
  3 varkens, eentje meegenomen, Peter..hij is onderweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *