Home Gastvissers Op Gul vissen in de Waterweg

Op Gul vissen in de Waterweg

Advertenties

Eindelijk weer ff een paar uurtjes langs de waterkant, vanmorgen omstreeks hw de lijnen richting Rozenburg. Een hoop volk langs de waterkant dus een visje moest er wel inzitten. Vanaf de eerste worp gelijk beet, steenbolk en mini wijting, ik hoopte op iets anders.

Terwijl ik ff sta te bellen een mooie diepe doorbuiger, god wat zijn die beesten toch zwaar om binnen te draaien, het resultaat liegt er niet om, ik krijg gelijk links en rechts commentaar dat ik als laatste kom en als eerste vang.

Gul in de Waterweg

hahahaha Tongenmeppen lukt me dan ff niet meer maar gullen wel pffff. Het is al met al niet wild, de vissen die ik haak zijn groot, ik weet uit ervaring dat ik vissen tot ca 65 cm mijn molen kan blijven ronddraaien, groter dan dat moet ik pompen met als steevast gegeven vastlopers.

Dit gebeurt me zo`n 6 keer hut hut …. Toch pak ik nog een hele mooie zware vis, waar ik erg blij mee ben, het is gewoon lekker om weer te vissen.

Gul in de Waterweg

Wat gaat in 2 keer verhuizen en een huis demonteren een hoop tijd zitten zeg, vooral als je er al vanaf je 17e woont. Voorlopig moet ik het hier weer ff meedoen, over 1 week verhuis ik naar Zuidland dus dan is de Rozenburgzijde mijn thuisbasis om te vissen.

Er zijn daar mooie stekken genoeg die ik de komende tijd wat extra aandacht ga geven. Ik kwam vandaag ook nog een paar fanatieke belgen tegen die grote fan zijn van je site, ben benieuwd of ze nog wat gevangen hebben aangezien ze tot laat zouden doorvissen, laat t ff weten.

Gul in de Waterweg

Jammer genoeg voorlopig geen tijd om in het donker te vissen maar ja dat komt echt wel weer. Over 2 weken gaan we weer een keertje, jullie horen het.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. peter(fishguppy) > november 12, 2009

  Antwoord

  Hoi Maurice.
  Je hebt je hengels laten spreken!

  Groetjes Peter

 2. Marc > november 12, 2009

  Antwoord

  Zo toppie hoor !!

 3. willemgaatvissen > november 12, 2009

  Antwoord

  Ha Maurice,

  Dat zijn ze!

  Vis greetz,

  Willem

 4. Leo > november 12, 2009

  Antwoord

  Hey,

  Kan je de foto’s ook verkleinen…..?

  M’n zoontje wordt er bang van….!

  Mooi gedaan! Topsport om de hoek!!

  Mvg. Leo

 5. Björn > november 12, 2009

  Antwoord

  Mooie vangsten Maurice! Dat zijn aardige jongens. Die zul je morgen wel de nodige spierpijn van hebben denk ik!

  Trouwens leuk gephotoshopt (is dit een woord) dat beginplaatje! Werk van Paul neem ik aan?

  gr,

  B

 6. Paul > november 12, 2009

  Antwoord

  @Bjorn Ik doe mij best om het er altijd zo leuk mogelijk uit te laten zien :), soms wegens tijdgebrek lukt dit niet altijd.

  En gelukkig hebben wij hele goeie vissers hier die ons van deze mooie plaatjes voorzien :), mag ook weleens gezegd worden 🙂

 7. bart > november 12, 2009

  Antwoord

  1 woord…

  — RESPECT —

  geef je ook cursussen

  ” Hoe vang ik een MEGAGUL “.

  Groeten vanuit het Haagse

 8. kurt van beveren > november 13, 2009

  Antwoord

  hey hier de fanatieke belgen hebben gevist van hoog naar hoog de vangst was mager paar maatse wijtingen 1 schol 2 botten en een gulletje van 45 centimeter maurice kan je me je e mail adres bezorgen zal volgende keer mijn foto toestel meebrengen zodat ik ook enkele foto ’s kan neerzetten mijn e mail is [email protected] mvg kurt en willy

 9. Jan > november 13, 2009

  Antwoord

  Dat ziet er zeker goed uit Maurice !
  We zijn weer trots op je !
  Dus we krijgen Gul te eten op je hous warming party, lekker !
  Je moet alleen nog ff de datum en je nieuwe adres op de site zetten, komen we met een mannetje of 50 ff bij je langs ha ha !

  groetjes Jan .

 10. koos vermaat > november 16, 2009

  Antwoord

  maurice

  ik heb gehoord dat je op scheveningen
  ben gezien je heb die gulle daar toch niet
  gekocht

  h.g koos [uit scheveningen]

 11. maurice de haagse tongenmepper > november 16, 2009

  Antwoord

  @ Jan, ik dacht zelf aan 31 april als iedereen dan ook kan, moet nog wel de nodige visjes vangen om iedereen een bakkie kibbeling voor te schotelen.

  @ Bart, er zijn nog div data beschikbaar voor de vervolgcursus, winterbiggen uit de waterweg.

  @ Koos, jullie hebben ook alles door.

  Iedereen bedankt voor de leuke reaxies hoop snel weer ff te gaan, zal de 30ste worden.

 12. jan > december 7, 2009

  Antwoord

  hey ouwe die laatste 2 heb jij niet vanaf de kant gevangen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *