Home Gastvissers Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

Advertenties

Hey Peter.

Dinsdag ochtend stuurde mij vis maat Johan Frijters een app naar me toe om te vragen of Ik met hem mee wilde gaan vissen. En dat op woensdag want dan was hij vrij en toen Ik mij vrouw vroeg zei ze je ga maar. Dus toen het goede nieuws melden en heb Ik daarna het zee aas besteld en dat wij die tussen 11:00 – 11:15 gaan ophalen in Yerseke. Hij kwam me tegen 10:30 ophalen op woensdag ochtend toen en richting Yerseke toe gegaan en werden wij weer vriendelijk ontvangen door Mvr. Dixhoorn. Wij hadden nu gewoon pieren besteld en die zagen er weer perfect uit zoals gewoonlijk en kort daarna zijn we daar vertrokken. Onder tussen in de auto hebben we eerst overlegd waar we gingen vissen Domburg of het Nollenstrand en uiteindelijk is het laatste geworden toen. Bij aankomst daar stonden er helemaal geen vissers En dus hadden wij plek genoeg en konden wij de plaats uitzoeken waar we wilde gaan staan.

Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

Het is uiteindelijk links geworden en na een wandeling kwamen wij aan en het water was aan het zakken en was tegen 15:00 laag. Wij waren lekker zowat drie uurtjes met afgaand water en konden we op onze gemakje de spullen gereed zetten. Wij hebben gevist met verschillende afhouders en dwarrellijnen. Gele, witte en ijzeren afhouders en met rode waar wij toen de meeste vis mee hebben gevangen. De onderlijn ging tegen 12:05 richting het zilte nat en wachten of er vandaag vis naar boven zal komen. En na 5 min kreeg me maat beet en daar zat een kleine wijting aan en ik zelf had ook intussen drie keer beet gehad en niks er aan.

Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

En dat was het pas twee uur verder het laatste uur met afgaand water ging het ineens veel beter Mijn maat had er toen al 7 stuks en ik zelf helemaal geen ene vis. Toen Hij voorstelde om mij onderlijn eens probeerde veel verder te gooien ging het ook veel beter want kort daarna beet en een mooie schar en kleine wijting er aan.

Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

Johan en Nico, vissen aan het Nollestrand

En toen wist Ik het al wel want ik kan niet zo ver gooien als hij omdat ik al een paar jaar last heb van mij schouder [ kom ] die Is versleten en niks meer aan kunnen doen. En dan haal je de afstand niet wat je wil en dat is balen dan Maar we hebben lekker gevist en plezier met mekaar en ook als je dan niet zoveel vis vang. De eindstand Was Johan 11 scharren en 6 wijtingen [ kleine ] en Ik zelf had 1 bot, 1 kleine wijting en 4 mooie scharren Op de scharren na zijn alle kleine vis terug gezet. Dus zat de eerste strand vissen er op en jammer dat mijn broer Jan niet mee kon moest werken.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer en Joske ut Boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 12, 2018

  Antwoord

  Hey Johan en Nico, toch weer lekker weg geweest en het gaat tenslotte om het vissen en niet om het vangen, dat is maar bijzaak!
  Ook hier zal gelden, overdag zit de vis op diep water en is voor de verre werpers onder ons en in het donker vang je hem bij wijze van spreken voor je voeten!
  Groetjes Peter

 2. Nico > januari 12, 2018

  Antwoord

  Hey Peter. leuke reactie op me vis verslag en ook zag ik dat het afgelopen woensdag dood tij was. En volgens mij vang je dan een stuk minder vis toch.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Nico > januari 12, 2018

  Antwoord

  Hey Peter. leuke reactie op me vis verslag en ook zag ik dat het afgelopen woensdag dood tij was. En volgens mij vang je dan een stuk minder vis toch.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Peter(Fishguppy) > januari 12, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, dat is ook weer waar, meestal.
  Groetjes Peter

 5. Jack Peelman > januari 13, 2018

  Antwoord

  Mooi gevist daar bij Flushing.

  Ik lees deze keer niets over scores en plaatsen :-). Of is het alleen met je broer dat je in competitie zit?

  Ik heb ook net gevist op de nolle, verslagje komt er aan.

  Groetjes,
  Jack

 6. Henry > januari 13, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,
  Een leuk verslag van jullie dagje aan het Nollenstrand, samen lekker uitgewaaid en ’n dagje plezier aan de waterkantdaar gaat het tenslotte allemaal om. Helaas kan ik wegens familieomstandigheden ’n tijdje niet naar de waterkant maar m’n hengels staan in de schuur te klapperen om op pad te gaan en ook m’n trouwe maatje Jack heeft er veel zin om wat visjes uit het water te takelen.
  Hopelijk kunnen ook wij binnen afzienbare tijd weer ’n verslagje sturen van onze capriolen aan de waterkant!!!!

  Groetjes, Henry

 7. jack jozen > januari 13, 2018

  Antwoord

  Hoi stoere vissers wat hebben jullie toch weer een mooie visdag gehad het hele strand voor jullie eigen lekker uitwaaien en ook nog vis voor het panneke,ja Henry en ik zitten er ook weer op te spinnen om te gaan binnen niet te lange tijd komt ons verslag ook weer,want als ik dat van jullie lees begint het hier ook weer te kriebelen ,trouwens ook weer mooie foto,s groetjes Jack

 8. Nico > januari 13, 2018

  Antwoord

  Hoi Henry en Jack. Ook van jullie een leuke reactie op me visverslag en hopelijk staan je straks ook samen lekker te vissen. En Jack dat was niet me broer maar me vismaat en onderling houden we gewoon een wedstrijdje altijd als we gaan vissen. En het is geen competitie hoor vinde Wij leuk.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 9. Alain Tulleneers > januari 14, 2018

  Antwoord

  Heeey Nico
  lekker bezig geweest en in gezelschap is het
  2 X zo prettig.En een panvisje vangen is mee genomen.veel hengelplezier nog in 2018.
  Grt.Alain

 10. Nico > januari 14, 2018

  Antwoord

  Hoi Alain. Ook Jij nog bedankt voor je leuke reactie en natuurlijk Jij veel vis plezier in het Jaar 2018.

  Grt. De Zeehondetemmer

 11. jack jozen > januari 16, 2018

  Antwoord

  Hoi mede vissers ik ben bang dat jullie onze visverslagen effen zullen moeten missen mijn maatje Henry[de pastoor] zit weer met een hernia en ik zie er tegenop om alleen van Veldhoven uit ten gaan vissen ook al doe ik het graag. groetjes Jack.

 12. Nico > januari 16, 2018

  Antwoord

  Hey Jack. Dat is jammer voor je en gelijk heb je alleen is het niet zo leuk en vooral als je de pastoor moet missen. Hopelijk niet al te lang voor je en Henry heel veel beterschap toegewenst alvast.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *