Home Gastvissers Rozenburg

Rozenburg

Advertenties

Voor jullie allen de allerbeste wensen met hopelijk veel vis

hierbij voor mij het eerste vis verslag van 2024

bij het aas halen kreeg ik te horen dat we beter niet naar de waterweg konden gaan

ivm veel zoetwater afvoer van de vele regen

maar dat er aan calandkanaal wel aardig werd gevangen

maar zo eigenwijs zoals we zijn gingen we het toch proberen bij de avr rozenburg

als het na een uurtje niks was konden we altijd nog verkassen

we zijn om 8.30 begonnen en om 11.00 hoogwater

na 15 minuten begon het wijtingbal en is niet meer gestopt en om 14.00 was het aas op

totaal score 5 van 30cm en 20van 26 cm (helaas net te klein)

met een totaal van 60 vissen was dit geen verkeerde dag maar wel koude wind

d

dit was een goed begin

groetjes leen&jim

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 6, 2024

  Antwoord

  Hey Leen, dat was een spetterend begin van het nieuwe jaar en mooie dikke vissen erbij, die wel zullen smaken, chapeau samen!
  Denk zo maar dat het binnenkort daar drukker zal zijn, helaas gaat de koude waarschijnlijk een tijdelijk eind aan het wijting bal maken, al hoop ik van niet, hè weet het maar nooit. De allerbeste wensen!
  Grtjes Peter

 2. Eldert > januari 7, 2024

  Antwoord

  Nou Leen , je bent het jaar goed begonnen. Jammer dat er niet meer maatse bij zaten maar dat zijn we zachtjesaan gewend van de wijting. Ook nog de beste wensen en hopelijk lezen we dit jaar veel berichten van je .
  Groeten Eldert

 3. Nico > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hoi Leen. Alle eerst leuke foto’s genomen van je zelf en met de vis er op. Daarvan een mooi verslagje er bij en ook nog vis voor de pan. En voor de volgende sessie veel succes dan alvast toegewenst.

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. Henry > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hey Leen,
  Ook voor jouw op de 1e plaats een gelukkig en vooral gezond 2024. Een prachtig begin van het jaar👍Hier wordt menig visser vrolijk van en zo zie je maar weer eigenwijs kan soms toch wel ‘ns wijs zijn😂Geen gesjouw met het tij en toch wat lekkere panvis. Ondanks de enorme toestroom van zoet water blijkt nu toch weer, je moet toevallig op de juiste tijd op de goede plek zitten, ze noemen het niet voor niks🎣🎣Hopelijk blijft ie inderdaad nu ze voorspellen dat ‘t kouder gaat worden nog efkes zitten.
  Groetjes, Henry

 5. ies > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hey Leen, de eerste goede wens is alvast uitgekomen een spetterend fijne visdag met maat vis erbij, het was helemaal top geweest als er bij die vissen 2cm meer was gemeten, dan had je voor weken kibbeling gehad. Maar op deze manier is onze sport ook puur genieten. Uiteraard voor je volgende sessies het zelfde resultaat toegewenst, met misschien die 2 cm extra.
  Groetjes Ies

 6. Martijn Boone > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hallo Leen en andere schrijvers. Voor een ieder het allerbeste voor 2024!! Hopelijk veel mooie visavonturen voor een ieder, en de daarbij horende vangstberichten. Leen, je hebt het eerste visavontuur al weer meegemaakt, en zeker niet stil gezeten. Prachtig! Zelf ben ik i.v.m. persoonlijke omstandigheden al een tijdje niet geweest. Heb veel aan m’n hoofd en veel te regelen. Na regen komt zonneschijn, daar houd ik aan vast, maar van de najaarsvisserij heb ik dit jaar geen gebruik gemaakt. Leen succes met je volgende visdag. Groetjes Martijn

 7. Jack jozen > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hallo Leen .
  Zoals iedereen al schrijft ook van mijn kant iedereen een gezond en een succesvol visjaar toegewenst. Wat een dag om het nieuwe jaar zo te beginnen dat is ook het voordeel als je dichter bij de stekken woont effe gouw wat aas kopen en een paar uur vissen maar het is je gegund supër op naar de volgende sessie.
  Heel veel groetjes Jack.

 8. Stefan > januari 7, 2024

  Antwoord

  Hoi Leen (en uiteraard de andere guppys) allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst.
  De kop is er af en je hebt eigenlijk boven verwachting goed gevangen!
  Lekker zelf proberen en niet altijd luisteren naar de vangsten van anderen, je had plan b gereed, maar die was niet nodig!
  Laat ze smaken en hopelijk is een goed begin het halve werk!
  Groeten,
  Stefan

 9. Hugo > januari 21, 2024

  Antwoord

  Hoi Leen,
  Sorry voor de late reactie, maar heb enkele weken in de lappenmand gelegen. Je hebt het nieuwe jaar ingezet met wat vuurwerk man. Met 60 vissen mag men over een geslaagde visdag spreken hoor. Spijtig van die kleine wijting, maar het is niet anders de laatste jaren. Toch ook enkele mooie exemplaren gevangen voor de pan of wat kibbeling hè. Laat het je smaken en succes bij de volgende sessie.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *