Home Gastvissers Maup op de Maasvlakte 2

Maup op de Maasvlakte 2

Advertenties


Hoi Peter,

Gisteravond nog even met het restantje pieren naar de tweede Maasvlakte gereden.

Maup op de Maasvlakte 2

Zoals het Loze vissertje al vertelde is de weg aangepast en is de afslag een stuk verderop en de parkeerplaats waar wij laatst gevist hebben is vanaf deze kant nu de eerste.Op de parkeerplaats was ik de enige en ook op het strand was het zo.In vergelijking met zondag stond er een behoorlijke puist wind.Omdat ik niet zo heel veel pieren had besloot ik slechts met een hengel te vissen, degene met gevlochten lijn en twee wapperlijntjes.Toen ik begon met vissen stond het water nog vrij hoog dus erg diep lag ik niet met het aas.Toch zag ik wel snel tikjes op de top,maar vis haalde ik niet binnen.na veertig minuten zag ik wat de felle tikjes veroorzaakte ,ik haalde een piepklein zeebaarsje binnen.

Maup op de Maasvlakte 2

Maup op de Maasvlakte 2 Maup op de Maasvlakte 2

Het water zakte snel en om 23:00 stond ik veertig meter verder richting zee maar diepte haalde ik niet,volgens mij is het op heel de plek erg ondiep zodat je met laag water op dezelfde diepte vist als met hoog. Ik zou wel eens willen weten of er hier nog andere vis te vangen valt dan zeebaarsjes,ik vraag het me af,misschien later.Ik heb nl.de overgebleven pieren uitgezet op het stukje wad zodat niet alleen ik een pierensteekplek krijg maar ook de vissen wat afwisseling op het menu .

Maup op de Maasvlakte 2

Om half een ga ik naar huis en is de vangst slechts 1 zeebaarsje en heb ik een stuk of 8 aanbeetjes gehad.

Maup op de Maasvlakte 2

Bij de auto aangekomen blijken mijn neopreen laarzen van Spro ook nog lek.

Maup op de Maasvlakte 2

Ik hoop dat Ben Biondina vandaag meer geluk heeft met zijn dinsdagploeg en dat hij meer vangt dan alleen de rookworst van Dre Vriends.

Groetjes Maup.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 20, 2012

  Antwoord

  Hoi Maup,
  leuk verslag en we weten meteen, waarom we er geen berichten van horen.

  Groetjes peter

 2. leo > november 20, 2012

  Antwoord

  …je hebt in ieder geval tijd genoeg gehad om de golven te bestuderen ;-))

  Is het niet korter rijden als je bij Oost Voorne al paralel gaat rijden??

  Groet, leo

 3. Werner R. > november 20, 2012

  Antwoord

  Hey Maup,

  Je vangt toch altijd vis, al was het deze keer niet veel.
  Dank zij jou weten wij dat we daar niet moeten zijn..

  Groeten Werner R.

 4. John > november 20, 2012

  Antwoord

  Hoi Maup,

  Ik ben er al een paar keer wezen kijken/vissen en het is er inderdaad niet echt diep.
  Een tiental meters opschuiven wil wel eens een metertje diepte schelen maar meer ook niet.
  Wij denken ook dat hier alleen zeebaars valt te vangen.
  Voor degene die het nog wel gaan proberen;
  zoals Leo zegt; parallel bij Oostvoorne is de kortste weg.

  Groet John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *