Home Gastvissers Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

Advertenties

Hoi Peter en visvrienden,

Door een fout van mijzelf (vangstberichten naar een verkeerd mailadres gestuurd) hier een 3 in 1 vangstbericht….

16-05: Deze dag gevist met mijn vader en een goede vriend in de waterweg t.h.v. maassluis. De vangsten waren slecht maar toch een schitterende visavond gehad. Eindstand: 1 tong(etje), 1 verdwaalde mini wijting en wat krabben.

Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

15-06: Het was DE dag, wij Nederlanders mochten Belgie weer in om te gaan vissen, kan ik eindelijk eens gebruik maken van het visverlof. Samen met een vriend (die wat later kwam) een poging gewaagd aan de sluizen in Antwerpen. Het weer was prachtig en de vangsten waren wisselend. Tegen het donker regelmatig mooi aanbeten maar elke keer mis ??? Al met al een mooie en gezellige avond gehad. Eindstand: 1 tong(etje) en 1 bot.

Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

20-06: Omdat de visclub GBV Roosendaal dit jaar 75 jaar bestaat mochten wij deze dag een dagdeel vissen in de forellenput van Dre Leeaerts te Achtmaal. Het weer was schitterend en de vangsten waren wisselvallig. Uiteindelijk toch een leuke dag gehad met mijn vader, oom en wat vrienden.

Nicky, vissen Maassluis, Antwerpen en Forelvijver

Eindstand voor mij en mijn vader: 10 forellen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hey Nicky,
  ik had er lang aan getwijfeld om een Belgisch visverlof aan te schaffen, lekker dichtbij, maar van de andere kant veel mindere vangsten, dan ik gewend ben. Ik hoop voor jou, dat de vangsten beter worden in de loop van de zomer en dat we van jou verslagen mogen genieten!

  Gr Peter

 2. Gino > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Nicky,
  de sluizen bedoel je dan de Zandvliet en Berendrecht sluis ? Zo te zien zit je dan aan de binnenkant te vissen ,Schelde-Rijnverbinding…denk dat de buitenkant meer vis zal opleveren ! Spijtig dat de vangsten wat achterbleven .Volgende keren meer geluk dan maar .Forelvissen is bij mij lang geleden ,mijn vader (rest in peace) was er ook fan van .Is bij mij zeker 10j geleden nu .
  Veel succes nog verder .

  grtjs Gino

 3. ies > juni 22, 2020

  Antwoord

  hoi Nicky,
  Altijd leuk er een schrijver bij te hebben, jammer dat de vangsten niet optimaal waren, maar neem aan dat die vangsten best wel aan gaan trekken en geniet van de competitie die je met je vader aan de waterkant hebt.
  Groetjes ies

 4. Nico > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Nicky. Leuk dat er een nieuwe schrijver bij kom op de site.Jammer dat de vangsten tegen vielen maar de volgende keer meer succes toegewenst alvast.Leuke foto’s genomen en met ook een mooi verslagje er bij top.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 5. jack Jozen > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hallo Nicky.

  Je hebt toch een mooie vistrips gehad al was de vangst wat minder het is toch super dat je dit samen nog met je Vader mag beleven. Het seizoen duurt nog lang en je weet de aanhouder wint je zult echt nog wel een panneke vis bij elkaar krijgen ,de foto,s zijn ook mooi gelukt veul groetjes Jack.

 6. hugo > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hallo Nicky,

  Fijn om eens een nieuw iemand op de site te zien.De vangst was mischien niet super dat is vissen hé,maar als je dit mag delen met je vader dan is de visdag al geslaagd vind ik persoonlijk.Het seizoen duurt nog lang dus de grote tongen zullen wel volgen,laat het ons maar weten wanneer je de grote lappen gevangen hebt.Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 7. Henry > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hey Nicky,

  Leuk om ’n verslag te lezen van ’n nieuwe schrijver. De Belgen komen naar hier en de Hollanders gaan naar België, het lijkt alsof het op ’n ander altijd beter is!! Ook ik zit met m’n kleinzoon Willem wel ‘ns op de forellenvijver,leuk om te doen en meestal na afloop ’n lekkere gerookte forel. Hopelijk kun je bij je volgende sessie ’n mooie kluts platvis vangen, succes!!!

  Groetjes, Henry

 8. Frank > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Nicky,
  Zag vroeger veel vissers staan aan de buitenkant van de sluizen van Antwerpen. Jammer dat het nu verbonden is. Nog veel succes, de zomer is nog lang.

  Groetjes Frank

 9. Stefan > juni 22, 2020

  Antwoord

  Hoi Nicky, fijn verslag met mooie foto’s, zelf zal ik niet naar België rijden, maar hou er ook wel van om eens wat anders te proberen, hopelijk zul je nog vele verslagen insturen, leuk een nieuwe schrijver.
  Groeten en vangse, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *