Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Wij konden het niet laten en wilde alweer samen er op uit naar de waterkant toe en dus werd het weer bij Waarde. Ook omdat dit lekker dicht bij huis is dus was vrijdag me broer al aas gaan steken en ik gisteren ochtend tegen 10.30 toen kon ik pas steken. Ja Jan was al heel vroeg bij Waarde daar om eens te proberen met heel laag water het water was heel ver weg daar zie foto.

Nico, vissen aan Waarde

En toen ik daar aan kwam nadat ik toch redelijk wat pieren had gestoken zag ik hem al staan vissen en dus ook ene hengel klaar gezet en kort daarna ook na de waterkant toe gelopen. Het water stond nu bijna op zijn laagst en dus gauw de onderlijn met aas er aan gedaan en met de wind van achteren richting het zilte nat gegooid.

Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Kreeg pas beet toen een beetje toen het water aan het op was komen omdat het daar nooit lang stil staat en dat was na een uurtje maar niks er aan krab volgens mij. Na 2,5 uur weer beet en toen zat er een bot er aan en dacht zal het nu gaan gebeuren en de burger moed geven en uiteindelijk toen we aan de kant stonden.

Nico, vissen aan Waarde

Werd het voor 3.5 uur ineens druk aan de kant hele gezinnen vader moeder en kinderen kwamen ook vissen en stonden er toen geteld tussen de 19 man maar toch wel ver uit mekaar. Wij hebben nog gevist tot 18.45 en leek het zonder de wind zeer warm zo te voelen zowat 25 graden zweten was het geblazen. En dus goed ingesmeerd om lekker wat alvast bij te kleuren en dat is al mooi mee genomen in ieder geval en toen Later me andere vismaat Johan belde om te vragen hoe het was. Zei Ik zeer veel vuil zowat aan de oppervlakte en op de bodem zei Hij dat we met springtij zaten en daar had ik niet naar gekeken want de laatste keer hadden Wij het ook daar en dat moet je niet hebben en dat hebben we geweten Jan had uiteindelijk totaal 6 vis gevangen botjes en ik zelf had er nu maar 4 botjes ondanks de harde stroming daar. Toch samen lekker gevist en daar is het ook al om te doen en met de gedachte dat het niet veel zal worden maar daar geven we niet om en is het veel beter dan thuis te zitten toch. Nu is het afwachten tot er berichten hopelijk gaan komen dat de Geep er is want daar vissen Wij samen heel graag er op en dus nog een paar weekjes wachten dan. En dan hopelijk met meer foto’s er bij nu was het niet zoveel

Gr Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 12, 2020

  Antwoord

  Hey Nico,
  ik kies er toch voor om nu met dit weer, lekker met een koude klets in de tuin te zitten, maar langzamerhand begint het toch wel te jeuken, maar niet voor die botten, maar hopelijk snel voor de tong.
  Jullie hebben er wel weer van genoten hopelijk en een ieder zijn meug.

  Groetjes Peter

 2. hugo > april 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  De gedachte om even alles achter je te laten en even aan de waterkant te vertroeven is al een zalig gevoel op zich!als je er dan nog een visje bij kan vangen is dit nog leuker.Binnen enkele weken zullen de gepen er aan komen en dan zul je u kunnen uit leven met je broer en Johan.Veel succes met je volgende visserij.

 3. Jacob > april 12, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Broer

  Weer mooi verslag van jullie avonturen aan de waterkant
  Mooi die natuur die toch zijn normale gang gaat
  Snap wel dat veel mensen toch er op uit willen met dit weer.
  Hopelijk dat we weer vlug ons “normale”leven kunnen oppakken
  Blijf gezond zou ik zeggen

  Visgroeten Jacob

 4. jack Jozen > april 12, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico zalig toch om zo lekker een dagje aan de waterkant en ook nog een paar lekkere botten te vangen toch nog vis voor het panneke .Je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt ik wens je nog fijne Paas dagen en nog veul groetjes Jack.

 5. Henry > april 12, 2020

  Antwoord

  Hey Nico,

  Ondanks alle beperkingen rondom de corona toch samen met je broer onder het genot van ’n stralend zonneke genieten aan de waterkant, heerlijk toch. Ja springtij zorgt meestal voor zoveel stroming dat je de aanbeten nauwelijks kunt zien en helaas meestal ook voor veel rotzooi op de lijnen. Al met al, jullie zijn er toch weer op uit geweest, voor nu gezellige paasdagen en voor de volgende sessie natuurlijk ’n goede vangst !!

  Groetjes, Henry

 6. Nico > april 12, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me visverslag. En natuurlijk allemaal ook fijne paasdagen toegewenst met een goede gezondheid er bij.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

 7. Eldert > april 12, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Toch weer lekker weggeweest. Dat is nu ook wel weer een voordeel van Waarde , je hoeft haast niet meer van te voren te kijken wat voor getij het is. Vroeger Vis te je daar normaal gesproken 2 uur voor tot 2 uur na hoog water. Maar tegenwoordig kan je er ook gewoon met laag water vissen . Dan is het net strand vissen zeg maar. Heb het zelf nog niet gedaan maar ik denk dat je dan ook wel een visje kan pakken want dan zit je wel in diep water . Hoop zelf ook weer gauw weer eens te gaan alleen nu belemmerd mn rug het om te vissen. Waterweg moet toch nog op gang komen denk ik. Succes de volgende keer en voor ieder , hou het gezond .
  Groet, Eldert

 8. Stefan > april 12, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, lekker een dagje vissen doet een mens goed, lekker weertje erbij en even niet aan andere beslommeringen denken. Als je dan ook nog wat visjes kan vangen is de dag compleet. Mooie foto’s en een mooi verslag van gemaakt, zodat de mensen thuis mee kunnen genieten. Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *