Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.  Ik wilde zaterdag om waarschijnlijk de laatste keer van het jaar het vissen gaan afsluiten en dan

ook eens bij Waarde.  Nadat ik donderdag al had gebeld naar van Dixhoorn voor 7 ons pieren te bestellen was dit geen probleem

zei. En was dat toen al geregeld en vrijdag me visspullen alles al klaar gezet en wachten tot het zo ver was jammer dat me broer

Jan niet mee kon herstellend van een operatie en me andere vismaat Johan Frijters kon ook niet mee had veel last van zijn voet.

Dus ging ik al Zaterdag ochtend net voor de middag het aas ophalen en alvast de mensen een heel fijne kerstdagen toe wensen en

een gezond 2021. Zoals gewoonlijk zag het aas er weer prefect er uit en op me gemakje naar Waarde toe gereden was er vroeg er

bij want je verwacht nu met deze dagen dat het overal druk wordt aan de waterkant. Eerst me hengels op me gemak klaar gezet en

toen een wandeling gemaakt aan de kant en vond Ik al vlakbij de onderkant al veel lood .afhouders. en een rijgnaald.  Toen het water

al vlakbij de kant was begon Ik al eentje het lood naar richting het zilte nat te gooien en afwachten of de vis aanwezig was. Welnu toen

het half getij was kreeg ik beet tegen 16.14 en daar zat toen een kleine Wijting er aan en begon het Wijting circus en vooral als het donker

begon te worden veel beet.

Maar ook veel met niks er aan en wat later kwamen er toen nog een paar jongens er aan en die gingen een eind

van me staan en die haalde daar 4 scharren naar boven. Waar Ik stond had Ik totaal 27 vissen uiteindelijk 14 kleine Wijtingen retour en ook

4 meuntjes en 9 mooie Wijting  mee naar huis Ik ben gestopt tegen 19.15 omdat het een stuk minder werd met afgaand water. Rest Mij nog

alle schrijvers . Peter en Marian. Me broer Jan me vis maat Johan Frijters allemaal fijne kerstdagen en een gezond en visjaar 2021 toegewenst

ps er zijn wat wazige foto’s er bij omdat het ook nog begon te regenen en dacht ik zet ze er toch bij. Had toch 4 x keer drie stuks er aan zitten

en met ieder keer twee wijting en onderaan een meuntje..

 

Groetjes Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > december 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,
  weer een mooie middag beleeft! Laten we even voor op stellen, dat wij heel blij zijn met jou en alle anderen, als schrijver.
  Persoonlijk zou ik het wel leuker vinden, als je in plaats van alleen ondermaatse vis, ook de maatse of je vis welke mee naar huis gaat, op de foto te zetten? Het is opbouwende kritiek en zeker niet negatief bedoelt!
  Ik kan blijven kijken op je foto’s, maar kan geen maatse vis ontdekken?

  Groetjes Peter

 2. Stefan Groenheide > december 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, lekker een dagje ontspannen aan het water geweest en in de weer met vis vangen, dat is de bedoeling van onze mooie hobby, lekker ook wat mooie wijtingen voor de pan wat de dag geslaagd maakt. Ik wens jou ook fijne feestdagen en een goede gezondheid in het nieuwe jaar en hopelijk vele mooie vissessies.
  Groeten, Stefan

 3. Gino > december 20, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Had ik het geweten had ik daar op de dijk komen wandelen ipv bij ons in Rilland hoor.
  Toch nog wat vis op de kant en in de pan prima toch voor de laatste sessie van het jaar.
  Succes nog verder.
  En van mij ook aan iedereen prettige feestdagen en blijf vooral gezond.

  Grtjs Gino

 4. Henry > december 20, 2020

  Antwoord

  Hey Nico,

  Kei leuk om ook van jou bijna op het einde van het jaar nog ’n leuk verslagje te kunnen lezen.
  Jammer dat allebei je maatjes nog in de lappenmand zaten, ja ouderdom komt met gebreken.
  Meteen na ’n kort wandelingetje op jullie vertrouwde stek ook je viskist bij kunnen vullen met wat lood en andere visatributen is mooi meegenomen. Toch in korte tijd ’n redelijk aantal, helaas zoals bijna overal, veel ondermaatse wijting kunnen haken maar met 9 lekkerbekken voor de pan mag je zeker niet mopperen, ik heb verschillende keertjes met minder genoegen moeten nemen.
  Al met al heb je helaas zonder je maten toch het visjaar 2020 top een mooie manier af kunnen sluiten.

  Groetjes, Henry

 5. Eldert > december 20, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Nog net op het eind van het jaar lekker vis gevangen. Zo zie je maar ,,, eind goed , al goed . Nu maar hopen dat je maatjes weer snel opknappen zodat je weer tesamen op pad kan gaan. Zolang het niet vriest blijf je de wijtingen wel vangen .
  Groet Eldert

 6. Nico > december 20, 2020

  Antwoord

  Hallo. Bedankt iedereen voor jullie leuke reactie op me verslag om dit te lezen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 7. ies > december 20, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Wederom een mooi verslag van jou, jammer dat je vismaten in de lappenmand zitten met zijn tweeën of drieën is het toch gezelliger. Mooi dat je tussen het grut nog wat maat vis had zodat er lekkere lekkerbekken gemaakt konden worden. Uiteraard wachten we met spanning op de volgende verslagen van je en wensen we jou en je familie en vrienden beterschap en gezellige feestdagen en een gezond 2021.
  Groetjes ies

 8. Nico > december 21, 2020

  Antwoord

  Hoi . Peter en Marian. Me broer Jan en me vismaat Johan frijters en alle schrijvers allemaal fijne kerstdagen en een gezond 2021 en visjaar toegewenst.

 9. jack jozen. > december 21, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico .
  Ik zou de beste uit de nest nog bijna over geslagen hebben met een reactie ,je hebt als afsluiting Nico van het jaar toch nog een super visdag gehad en dan nog wel alleen, maar op deze manier kunnen wij er ook nog van mee genieten want je hebt er weer een mooi verslag van gemaakt. Ik vind de foto,s mooi gelukt en je hebt een mooi portie kibbeling wat wil nog meer ook ik wens Jou en je Familie hele fijne Kerst dagen en een voorspoedig Corona vrij 2021 toe .
  Heel veul Groetjes Jack.

 10. Hugo > december 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Blij om nog een verslag te mogen lezen van jou als afsluiter in 2020. Met 27 vissen mag men zeker niet mopperen deze dagen, spijtig dat er steeds te veel klein grut bij zit maar dat is niet anders hoor. Toch ook nog wat panvis kunnen vangen super man. Nico in ieder geval een zalig kerstmis en een gelukkig nieuwjaar voor jou en de ganse familie en moge 2021 een jaartje worden met veel vis zijn maar zeker eentje met een HEEEEL goede gezondheid,

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *