Home Gastvissers Niels en Rene, vissen Maasvlakte 2

Niels en Rene, vissen Maasvlakte 2

Advertenties

Vanmorgen 07.30 weer richting 2e Maasvlakte gereden met ons pa met als plan wat zeebaars te gaan vangen. Bij aankomst stonden er al zeker 30 andere vissers, lekker druk dus. Maar goedspullen uitgeladen en een mooi plekje gezocht. Er stond een zeer mooie branding, het water begon op te komen….. moest dus wel goed gaan zou je denken.

Na een klein uurtje het eerste ondermaatse baarsje. Hiervan hebben we er een stuk of 8 gevangen, allen tussen de 25 en 40 cm.

Niels en Rene, vissen Maasvlakte 2

Daarnaast ook beide een voor de pan van exact 42 en 44 cm.

Niels en Rene, vissen Maasvlakte 2

Niels en Rene, vissen Maasvlakte 2

Helaas was ons verstuurde aas van dusdanig slechte kwaliteit dat het niet mee viel om fatsoenlijk op de haak te zetten, veel hebben we dus niet kunnen gebruiken.

Tegen 12 uur werd het zo druk met peddelbord mannen die behoorlijk asociaal zijn door gewoon dwars door je lijnen heen te surfen met lijnbreuken tot gevolg. Ook al waren wij veel eerder.  

Gelukkig mocht dat de pret niet drukken, wij hadden onze buit toch al binnen.

 

Grt Niels en Rene 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 14, 2019

  Antwoord

  Hey Niels en Rene, mooie maatjes voor de pan, echt een smakelijke vis.
  Dat van dat aas de leverancier uit Bergen op Zoom, waar je online kan bestellen, klinkt me erg bekend in de oren en er zijn schrijvers bij ons, die daar wel een boek over kunnen schrijven.
  Groetjes Peter

 2. Nico > juli 14, 2019

  Antwoord

  Hoi Niels en René. Leuke vangst en een mooi verslag met leuke foto,s er bij. Jammer dat het aas er niet perfect er uit zag. Groetjes De Zeehondentemmer.

 3. Henry > juli 14, 2019

  Antwoord

  Hallooo Niels en Rene,

  Ondanks dat jullie aas van slechte kwaliteit was toch verschillende visjes naar de oppervlakte getakeld en daarbij ook nog ’n panneke vis voor het thuisfront, Super toch!!
  Jammer dat er soms watersporters maar ook beroepsvissers zijn die blijkbaar moeite hebben om de grote watermassa te delen met de sportvisser, gelukkig gaat dit over het algemeen wel goed.

  Groetjes, Henry

 4. Rob > juli 14, 2019

  Antwoord

  Hoi Niels en René.
  Toch 2 mooie maatse baarzen voor de pan gevangen,geniet er thuis maar lekker van.Jammer dat die peddelborders geen rekening met kantvissers houden.De zee is toch groot genoeg zou je zeggen.

 5. jack Jozen > juli 15, 2019

  Antwoord

  Hoi Niels en Rene toch weer een super vader zoon dag het kan toch niet mooier,en nog vis gevangen ook.Wat het zeeaas betreft dan weet je waar je het niet meer hoeft te bestellen dat mag je gerust bekend maken,maar als je in de gelegenheid bent gaat er niets boven zelf steken.Nu op naar de volgende sessie veul groetjes uit Veldhoven.

 6. hugo > juli 15, 2019

  Antwoord

  Hallo Niels en René,

  Toch mooi wat zeebaars gevangen,in de vakantie periode is het overal druk om te vissen zeker als je overdag gaat.Bij online aas bestellen schuilt steeds het gevaar dat het niet vers is!en men betaalt er nog verzend kosten bij.Ikzelf ben hiermee gestopt na de teleurstellende ervaringen.

  Groetjes Hugo

 7. Niels > juli 15, 2019

  Antwoord

  Bedankt voor jullie advies. Ik ben zelf ook voorstander van aas halen bij een winkel. Helaas komen wij vanuit Brabant waar ik geen aas kan halen in de buurt. Omdat ik vaak in de avond/nacht vis is het helaas nergens mogelijk nog vooraf aas op te halen of hebben jullie tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *