Home Gastvissers vissen aan de Waterweg

vissen aan de Waterweg

Advertenties


Hallo Peter,

Door het uitvallen van jouw computer alsnog mijn visverslag van afgelopen maandag had achteraf bezien toch ook beter niet kunnen gaan,net als jij i.v.m de griep.Ben gelukkig nu weer opgeknapt!

Was maandag ondanks verkoudheid om ongeveer 17.30 uur aan de waterweg,3 uur voor hoog-water.Ik zag jou in de verte staan en dacht nog,omdat ik wist dat jij ook grieperig was,hij is net zo eigenwijs als ik om toch te gaan vissen.Tegen 6 uur lagen de lijnen te water.maar er gebeurde niets,dan eerst maar even een warm soepje(recept van Peter) eten.

Na enige tijd dacht ik,ga even bij Peter kijken,maar ineens was je verdwenen,door de koude en de griep.Om 21.45 eindelijk beet en haalde ik na bijna 4 uur vissen de eerste binnen,een vette bot.Omdat ook ik koud en grieperig was besloot ik om nog 1 x uit-te-werpen en ving toen weer een bot en een gulletje,dan nog maar even blijven dacht ik,de aanhouder wint.

vissen aan de Waterweg

De tong wilde met die noordenwind helemaal niet,maar wist er toch nog 1 maatse boven te halen.

vissen aan de Waterweg

Pas na 24.oo uur gestopt,was dus een lange koude sessie,maar wist uiteindelijk toch 3 gullen boven te krijgen,wat weer een hoop goed maakte.

Een kennis heeft vandaag de tijds aan duiding op mijn fototoestel aangepast,stond nog op zomertijd en in zulke dingen ben ik nogal een oen!Blijf de rest van de week lekker thuis,mogelijk ga ik de volgende week weer even meppen.

gr.Ronald.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Paul > november 13, 2009

    Antwoord

    Mooie vangst Ronald, je doet het toch maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *