Home Gastvissers Stefan, vissen Maasvlakte 2

Stefan, vissen Maasvlakte 2

Advertenties

hoi Peter en visvrienden,

vandaag vrijdag 6-11 ben ik wat aas op gaan vissen op de Maasvlakte, ongeveer 3 kwartier rijden van huis en lekker relaxed op het strand, auto parkeren, smal duin over en dan sta je op het strand. Op de parkeerplaatsen was het druk met wat van die surfdudes, daar had ik geen zin in dus lekker rustig plekje opgezocht tussen de parkeerplaatsen in.


Stefan, vissen Maasvlakte 2

Daar ik afgelopen zomer op een warme dag daar nog met mijn vrouw en kinderen daar geweest was wist ik dat daar enorm veel zand is opgespoten, daar was ik toen getuige van…
Dus de verwachtingen waren niet erg hoog en terecht, naar bleek. Het is er erg ondiep nu, gelukkig stond er nog wel een beetje branding dus proberen maar een baarsje te verschalken.

Het was heerlijk toeven met weinig wind en veel zon en toch ook nog 2 baarsjes van rond de 25 cm. gevangen, heb gevist van 10.30 tot 14.00 uur, toen was het wel weer mooi geweest.

Stefan, vissen Maasvlakte 2

Stefan, vissen Maasvlakte 2


Er was vrij weinig vreterij van krabben en garnalen, ook geen enkele zeehond gezien daar en dat is toch wel apart. Meestal als we met het gezin gaan wandelen zien we er altijd wel minimaal 1.
Wellicht is er niet genoeg voedsel voor ze?

met vriendelijke groeten,
Stefan Groenheide

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 14, 2020

  Antwoord

  Goeiemorgen Stefan, je hebt in ieder geval vis binnen gedraaid en kunnen genieten van je vakantie!
  Jammer van het kleine formaat, nu zou je eigenlijk die knoeperts moeten vangen, of zou het al te laat zijn?

  Groetjes Peter

 2. Nico > november 14, 2020

  Antwoord

  Hoi Stefan. Toch nog leuke foto’s gemaakt van je zelf en ook van de vis. En Ik heb voor je de Zeehonden voor je thuis gelaten want anders had je niks gevangen…Grapje . Toch nog ook een leuk verslag er bij gemaakt en volgende keer goede vangsten toegewenst .

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Eldert > november 14, 2020

  Antwoord

  Ha Stefan
  Jij hebt een druk weekje achter de rug gehad qua vissen. Zomaar ineens drie berichten achter elkaar . Leuk man. En dan ook nog op diverse plekken en vis vangen. Leuk verslag heb je er va gemaakt.
  Groeten Eldert

 4. ies > november 14, 2020

  Antwoord

  Hallo Stefan,
  Je hebt daar van die dagen dan vang je er 10 binnen 2 uur en er zijn dagen dan krijg je geen stootje en doe je de hele dag met 2 zagers of pieren. Op die dagen ging ik dan meestal gewoon een stukje wandelen en zoeken naar fossielen, die kun je er ook vinden, niet te eten, maar wel leuk.Je hebt in ieder geval nog 2 van die rakkers terwijl er op de foto’s, die er weer top uitzien, te zien is dat er voor het mooie te weinig branding is. maar toch weer een lekker dagje gehad met prima na jaars weer, voor de volgen sessie weer rammelende toppen en meer visvangst toegewenst

 5. Gino > november 14, 2020

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  Je heb een leuke week achter de rug met vissen toch!?
  Al was de vangst niet altijd wat je zou verwachten, daarom is het ook vissen hej.
  Toch weer wat vis op de kant en mooie foto’s en wat een prachtig weer.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 6. hugo > november 14, 2020

  Antwoord

  Hallo Stefan,

  Toch leuk dat je even kan gaan vissen op plekken waar je met het gezin gaat wandelen. En dan nog lekker wat vis gevangen top man! Eigenlijk wel een beetje jaloers hi hi. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 7. Henry > november 14, 2020

  Antwoord

  Hey Stefan,

  Toch weer lekker efkes genieten tijdens je visserij aan de maasvlakte. Gelukkig is de baars ook te vinden in ondiep water, jammer dat je er geen hebt kunnen haken die maats was maar met weinig wind en ‘n stralend zonnetje is het sowieso heerlijk toeven aan de waterkant, veel plezier en goede vangst bij je volgende sessie!!

  Groetjes, Henry

 8. jack jozen > november 14, 2020

  Antwoord

  Hallo Stefan.

  Lekker zo een paar uurtjes ontspannen ook al is de vangst wat minder dan is het toch nog genieten aan de waterkant ik hoop het binnenkort ook weer eens te kunnen veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.