Home Gastvissers Strandvissen te Domburg met Nico

Strandvissen te Domburg met Nico

Advertenties


Hallo mede vissers.

Nadat het een tijdje alweer geleden was dat wij met ze vieren hadden gevist. Was het er nu van gekomen dat wij weg konden en de plaats was deze keer Domburg. Omdat een paar weken terug de beide johannen toen goed vis hadden gevangen en meestal mooie schar. Eerst had Johan het zeeaas besteld bij van Dixhoorn en was dit toen geregeld. Daarna hadden wij afgesproken hoe laat wij gingen vissen en waar we ook moesten gaan staan wachten. En dit was zoals gewoonlijk de parkeerplaats spuitendonk bij de stok. Om 11 uur kwamen de mannen er aan en gingen we op weg om het zeeaas op halen en dit zag er weer zeer goed uit. Alleen hebben Wij pieren besteld en geen kweekzagers. Om 15 uur was het laag water en wij kwamen daar tegen aan tegen 12:30 ook stonden er al wat mensen te vissen en hadden wij nog plaats genoeg om nu lekker vanaf het strand weer een keer te vissen. Eerst maar ene hengel opgetuigd en toen een onderlijn met twee haken er aan. En deze tegen 12:45 richting het zilte nat toe gegooid en wachten op de eerste aanbeet. Maar deze kwam pas tegen twee uur voor laag water en daar zat toen een bot er aan van 31 cm.

Strandvissen te Domburg met Nico

Uiteindelijk hebben wij gevist met ze vieren vanaf 12:30 tot en met 19 uur. Over de vangsten kan ik kort vertellen dat het bij Mij bij de ene bot is gebleven. Mij broer Jan had een kleine zeebaarsje gevangen. En Johan had ook een bot van 31 cm en een kleine gulleke van 15 cm

Strandvissen te Domburg met Nico

En de andere Johan had twee kleine zeebaarjes en twee scharren gevangen. Het was wat tegen achteraf tegen gevallen als je de vangstberichten leest dat er zoveel schar overal woord gevangen. Maar dat is vissen en Wij zijn er lekker weer er op uit geweest met ze vieren en natuurlijk plezier gehad en ook prachtig weer . En daar gaan Wij ook voor weg uiteindelijk en de vissen die klein waren hebben we eerst op de foto gezet en daarna weer terug in het water om verder te groeien.

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst van Jan de strandjutter Johan Ut Boske.Nico de Zeehondetemmer en gewoon de Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 9, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico en vrienden.
  Denk dat de koude zijn tol al gaat eisen en dat je nu meer kans maakt in het donker, of je moet de diepere stranden opzoeken, te Zoutelande.
  Maar toch weer lekker gevist en een leuk verslag!

  Groetjes peter

 2. Werner R. > december 9, 2012

  Antwoord

  Hoi collegavissers,

  Was echt lekker weer gisteren!
  Jammer dat je niet veel hebt kunnen vangen.
  Maar als plezier hebt dan is dat gauw vergeten..

  Groeten Werner R.

 3. Peter(Fishguppy) > december 9, 2012

  Antwoord

  Volgens mij staat er een foutje in het logo, hooft, moet hoofd zijn, ga het niet veranderen, is te omslachtig!

  Groetjes peter

 4. Pat > december 10, 2012

  Antwoord

  Die foud is je vergeven Peter šŸ™‚

 5. Peter(Fishguppy) > december 10, 2012

  Antwoord

  Hij is goe Patje!

  De groenten Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *