Home Gastvissers Vissen Westerschelde .

Vissen Westerschelde .

Advertenties

Hoi Guppies,

Vandaag maar weer eens proberen een visje aan de haak te slaan nu korter bij huis. Vrijdag al aas besteld bij Fam Dixhoorn natuurlijk…ik hoef zelfs men naam meer te noemen ze weten al aan de telefoon wie ik ben. Zaterdag had ik gans de dag de tuin in de tuin geploeterd alle wat proper gemaakt voor het zomerseizoen. Dan zondag na de middag richting het water gereden. Rond half twee gaan de lijnen richting het water…het duurde niet echt lang voor de eerste beet op de hengeltop kwam .Een doublet van bot en grondel was men deel, snel een foto en terug die handel.

Ik vang grondel achter grondel denk een achttal achter elkaar.

Dan waren ze plots verdwenen en van ik nog een drietal botten.

Toen heb ik wel twee uur geen beet meer gezien!! Wat ik ook probeerde niets hielp om een vis boven te krijgen, toen maar besloten rond half zes in te pakken. Toch weer een leuke middag aan het water en uit de wind en in de zon was het weer lekker vertoeven! Op naar betere vistijden.

Grtjs Gino

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > maart 27, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, toch weer lekker gevist en kunnen genieten aan het water, mooi toch!
  Voor de volgende maal, hopelijk een volle emmer, het is je zo gegund, al is dat natuurlijk maar bijzaak!.
  Groetjes Peter

 2. Stefan Groenheide > maart 27, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker gevist weer hoor, de grondels ontwaken nu ook uit de winterslaap, maakt de activiteiten op de toppen wat talrijker, maar of we daar nou blij mee zijn? Zelf vind ik het ergens gek dat er niet wat meer scharren tussendoor lopen, wie weet in de toekomst, nog ff geduld, dan zullen er wat andere platten actief worden.
  Groeten, Stefan

 3. Jack Jozen > maart 27, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino .
  Toch weer mooi een dagje vol gemaakt de aanbeten op de top brengt altijd toch weer een beetje spanning wat het zal zijn en buiten de grondels had je toch nog een paar echte vissen en de hoeveelheid komt nog wel de aanhouder wint.
  Heel veul groetjes Jack.

 4. Leen > maart 27, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Je had wederom weer een mooie dag uitgezocht om te vissen
  Een zonnetje en wat vis vangen
  Wat wil een mens nog meer
  Groetjes.leen

 5. Eldert > maart 27, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Lekker weer de zon op de kop . Wat botten weten te verzamelen . Grondels…….. ja leuk om bij een wedstrijd te vangen maar verder? Ik zie liever van die tongenflappers, maar ja , daar moeten we nog even op wachten. Hopelijk zijn ze dit jaar beter aanwezig dan vorig jaar . Succes de volgende ronde . Groet, Eldert

 6. Nico > maart 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Jij heb in ieder geval lekker aan de waterkant gestaan. En dat doet een mens toch goed en dan toch nog wat vissen naar boven gehaald ook. Toch daarvan leuke foto’s gemaakt en met een verslag er bij top. Voor de volgende keer rammelende toppen toegewenst alvast.

  Groetjes de Zeehondentemmer.

 7. Henry > maart 28, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Na de tuinactiviteiten heerlijk ontspannen aan de waterkant, da’s niet verkeerd. Buiten de grondeltjes om toch gelukkig toch nog wat andere vis kunnen haken. Het blijft vissen en je moet denk ik ook net op de plaats zitten waar op dat moment de vis zit en dat is iedere dag anders. Wij hadden afgelopen dinsdag een TOP- visdag, ons verslag verschijnt als Peter terug is van vakantie, Er zit dus wel vis maar………het blijft vissen op welke locatie hij is!!!! Voor je volgende visserij meer rammels op de top en een lekker maaltje vis.
  Groetjes, Henry

 8. ies > maart 28, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker man heerlijk weer zonnetje en vis, wat wil een mens nog meer, uh ja ik weet het wel, maar als je niets meer te wensen hebt dan wordt het leven maar saai. Hmm grondels hmm, tja even fluisteren hoor, ik hoor onze medevissers al denken, daar heb je die gek weer. Grondels de wereldberoemde of beruchte zwartbek grondel. Ik ben van plan er dit jaar een keer speciaal op te gaan vissen. Hmmm even nog zachter gaan fluisteren ik was namelijk van plan deze te gaan fileren en er smalle reepjes van te snijden. Een deel gezouten te drogen en een deel ongezouten en dat dan in de vriezer als aas te bewaren. Maar dat wil ik natuurlijk niet verder vertellen anders sturen ze straks een busje van het ggz langs en voor je het weet zit je dan in een dwangbuis en kun je weer een jaar niet vissen. Uiteraard wens ik je voor de volgende sessie weer een lekkere maaltijd vis toe in plaats van dat irritante getik van grondels. Groetjes Ies

 9. hugo > maart 28, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Weer lekker in het zonnetje gevist jong! de rest zal wel komen bij zulke temperaturen. Gondels ja mooi visjes maar dan is alles wel gezegd denk ik. Je hebt toch weer je visje gevangen en een leuke dag gehad dat is het belangrijkste man. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 10. Gino > maart 30, 2022

  Antwoord

  Hoi medevissers,

  alweer bedankt voor de leuke reacties allemaal.
  Succes aan de waterkant aan iedereen !

  grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *