Home Gastvissers Boer zoekt vrouw op Boulevard

Boer zoekt vrouw op Boulevard

Advertenties

zo hier nog een klein verslag van mijn kant met me broer zijn we weg gegaan om nog 1 keer vissen, afgesproken was me op halen tegen een uur of 10.30 om na dixhoorn voor voer op te halen, die was zeer goede kwaliteit met wat taps achter hand na vlissingen aan gekomen stonder er al wat te vissen. we dachten ho geen plek maar dat was niet de zien gauw de hengels weg gezet op het plek, wel met een gaan vissen ver weg maar af en toe vast zitten in de klei rand maar ik was 3 haken kwijt. en af en toe beet niks hebben maar me broer kreeg een mooie beet en ja hoor een grote krab daar waren we niet blij mee, er werd af en toe een schar gevangen toen er na begon de ellende want wat was het geval een boot kwam voor bij met snel varen, dat vond hij leuk water liep weg en kwam terug met als vernieting alle voer weg ook hengels in het water en wat drijf kon we redden, me hengel was ook weg me buurman zag een voor bij komen dus die had hij en was gelukkig mij hengel. ik wil die wel bedanken dat hij die eruit haalden dus maar alles schoonmaken en de moed niet op geven , die voor me stonden was ook niet blij later zijn ze weg gegaan en toen ik na die plek ben ik gaan staan en dat was goed, die avond had ik wel 1 wijting terug te klein 2 scharren en een mooie gul die voor comsumptie. 

Boer zoekt vrouw op Boulevard

me broer had 4 scharren van een 31,5cm  

Boer zoekt vrouw op Boulevard

en staan we goed met de petten van de site fishguppy?

Boer zoekt vrouw op Boulevard

Boer zoekt vrouw op Boulevard

zo dit is de laaste om nog te melden boer zoek vrouw maar hij zij je ziet het verschil niet.

Boer zoekt vrouw op Boulevard

goed broer en om af te sluiten van 2014 dit was jan de strandjutter en nico de zeehondetemmer.  zo peter als het goed is hoor ik het wel van ..

 afzender jan de strandjutter ..nico de zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 3, 2015

  Antwoord

  Nou Jan en Nico, ik vind ze prachtig!
  Jan, ik hoop dat het nu gaat lukken, met een vrouw?

  Groetjes Peter

 2. Peter Gerits > januari 3, 2015

  Antwoord

  Tja, altijd wel moeilijk een vrouw te vinden die ook vist. Ik heb me er dan ook maar een gevangen die niet vist.
  Toch een spannende dag gehad jullie tweetjes en ook naar hengels moeten vissen lees ik. Dat is nog eens wat anders ha ha ha. Veel succes met zoeken en toch mooie vangsten toegewenst in 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *