Home Gastvissers Binnenhaven Vlissingen met Nico en Jan

Binnenhaven Vlissingen met Nico en Jan

Advertenties


Hallo mede vissers.

Nadat wij samen al ruim van te voren een treinkaartje in de aanbieding hadden gekocht. Gingen wij deze vandaag gebruiken om in de binnenhaven te vlissingen te vissen. Bij aankomst tegen 8:30 wilde we eerst na de steiger toelopen omdaar af te vissen was er zo veel mogelijk weggehaald en konden we daar niet vissen. En dus daar ook weer een mooi stekkie kwijt.

Binnenhaven Vlissingen met Nico en Jan

Toen maar terug gelopen vlakbij het oude radio station en konden we daar wel vissen vanaf de kant.

Binnenhaven Vlissingen met Nico en Jan

De kleine boothengels gereed gezet en met twee verschillende onderlijnen gevist de een met ijzeren en de andere met rode afhouders. De eerste onderlijn ging richting het zilte nat om 9:40 met als zeeaas gebruikte wij pieren en kweekzagers en kort daarna de tweede onderlijn. Wat we ook probeerde mij broer Jan had maar een keer een flauwe beet gehad en niks gevangen en Ik zelf had maar drie keer beet gehad en ook niks. We hebben gevist tot 14:30 omdat de trein niet meer terug reden naar roosendaal en Wij de bus moesten nemen want anders kwamen we laat thuis. Ook hebben we nog twee regen buien op ons nek gekregen en was het toen de dag afgelopen en verder in de zon gestaan. Maar we zijn er weer even op uitgeweest en wat onderlijnen uit proberen voor de wedstrijden die er aankomen van h.s.v. philips roosendaal en die worden gestart dan in oktober.

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst van Nico de Zeehondetemmer en Jan de Strandjutter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 22, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  jullie hebben nogal wat over, om je fantastische hobby te beoefenen, alleen jammer dat de oude stek verdwenen was, anders hadden jullie vast leuk gevangen.
  Ik vind het hartstikke tof dat jullie gewoon een bericht insturen, ook al is er geen vis gevangen!
  Complimenten van mij!!!

  Groetjes peter

 2. Werner > september 22, 2012

  Antwoord

  Ja jammer dat jullie niks gevangen hebben, maar een goede visser is al blij als ie aan het water zit zeg ik altijd.
  Ben benieuwd naar jullie wedstrijd vooral wat er gevangen wordt, de zomervis is tcch momenteel al plaats aan het maken voor de wintervis lijkt me.
  Succes in ieder geval met de wedstrijd!

  Groeten Werner.

 3. Nico > september 22, 2012

  Antwoord

  hallo Peter bedankt voor het compliment van je .En Werner je zal zeer zeker een verslagje van mij zien van de wedstrijden die ik bij waarde vis. Ook jij nog de groeten Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *