Home Gastvissers Kenneth, vissen aan de Waterweg

Kenneth, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hallo Peter

Ik kwam je een keer tegen tijdens het vissen aan de Waterweg. Toen beloofd om een vangstbericht te sturen dus bij deze. Het zijn 2 vissessies.

De 1e was op dins/woensdag 15 /16 september. Om 01.00 uur sta ik op de stek hoogwater tussen 3 en 3.30. In het begin gebeurd er niet veel. Binnen een half uur krijg ik een mooie aanbeet de 1e tong is een feit een mooie van 31 cm zie foto.

Kenneth, vissen aan de Waterweg

Ik vis door 05.30 uur. Het is een taaie visserij met af en toe een tong. Totale vangst 9 tongen waarvan 8 maats.

Kenneth, vissen aan de Waterweg

Gevist met 2 haken waarbij 1 afhouder verzwaard met een soort schuiflood van 10 gram. Wat mij opviel voor deze vangst was dat ik regelmatig de tussen 4 en 6 tongetjes ving. En de tip van de meester Peter tussen de 30 en 40 meter vissen heb ik nu toegepast.

2 e vissessie Dinsdagavond 22 september met vismaat naar de Waterweg. Wij wilden niet te lang vissen, want de volgende dag moest er gewerkt worden. Met 50 pieren en 1ons Chinese zagers om 19.45 uur begonnen. Ik vang gelijk een doublet van 2 tongen helaas geen foto gemaakt. Met die Chinese zagers heb ik ook een paar tongen gevangen. Vanaf het begin tot het eind beet gehad. In totaal vang ik 15 vissen.waarvan 13 tongen 10 maats en 2 botjes. Vraagje aan collega vissers mijn haaklijnen heb ik van gevlochten lijn gemaakt, maar ze zijn constant in de knoop tijdens het vissen.Hoe lossen jullie dit op. Trouwens mijn vismaat had maar een paar vissen gevangen. Alles van dichtbij gevangen. Peter je bent de Maestro van de tong mijn belofte heb ik afgelost.

Vangse visvrienden.

Met de hartelijke visgroeten,

Kenneth

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Kenneth,
  ik herinner je nog als de dag van gisteren, inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden!
  Zo werkt het bij mij niet hoor, over beloftes inlossen.
  Jij hebt geen verplichtingen tegenover mij, maar ik ben wel heel blij, met ieder vangstbericht wat in gestuurd wordt, of je nou eenmalig schrijft of blijft schrijven, maakt mij niet uit!

  Ik stuur je info per mail!
  Maar eigenlijk vermeld ik alles al in mijn verslagen, over de onderlijnen en meer, dus als jet het goed gelezen had, zou je het wel weten.

  Groetjes Peter

 2. ies > september 26, 2020

  Antwoord

  Hoi Kenneth,
  Zijn toch weer 2 leuke sessies geweest, je moet maar zo denken, jij vindt het ook leuk om de berichten op de site te lezen, dus des temeer vissers er schrijven des te leuker is het en als je nagaat dat de tong te vangen is tot voorbij Rotterdam en je dus geen stek informatie hoeft te geven Maak je alleen sportvissers blij, aan zee lezen ook de beroeps mee.Wat de onderlijntjes betreft.Peter geeft het altijd al aan, kortere onderlijnen, dus kijk eens wat er gebeurt als je ze halveert.
  Het zou leuk zijn als je blijft schrijven, des te meer leesvoer hebben we dan.
  Groetjes ies

 3. Eldert > september 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Kenneth
  Volgens mij hebben wij elkaar nog gesproken en kwam je ongeveer gelijk met ons aan?
  Bij jullie was het ook een geslaagde sessie lees ik.
  Wat haaklijntjes betreft … zoals Ies ook aangeeft, korter.
  En blijf schrijven he , hoe meer verslagen hier hoe mooier.
  Groet Eldert

 4. Henry > september 26, 2020

  Antwoord

  Hey Kenneth,

  Leuk om ‘ns een visverslagje te lezen van een nieuwe schrijver.Je hebt toch tijdens deze 2 sessies ’n leuk maaltje vis op de kant kunnen takelen ook al had je veel last van verwarde haaklijntjes. Zo kort mogelijk en als blijkt dat er geen knippende krabben aanwezig zijn gewoon de nylon haaklijntjes gebruiken dan is het probleem opgelost. Hopelijk kunnen we nog meerdere keertjes lezen over je belevenissen aan de waterkant!!

  Groetjes,Henry

 5. jack jozen > september 26, 2020

  Antwoord

  Hallo Kenneth.

  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt hou vol zo,je hebt in de reactie,s kunnen lezen hoe je de haaklijntjes moet maken dan vang je de volgende keer nog meer tongen dan heb je niet zo veel tijd nodig om te ontknopen op naar de volgende sessie we blijven het volgen veul groetjes Jack.

 6. Kenneth > september 26, 2020

  Antwoord

  Hallo allemaal.
  Peter ik weet dat ik geen verplichtingen heb, maar ik dacht als ik al jullie vangstberichten lees dan kan ik ook wat sturen vandaar. Eldert het klopt we kwamen dezelfde tijd aan ik kwam later een praatje maken. Iedereen bedankt voor jullie leuke reacties en tips.
  Groetjes, Kenneth.

 7. Nico > september 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Kenneth leuke vangst en met mooie foto.s er bij en ook met een verslagje maakt helemaal compleet. Groetjes De Zeehondentemmer

 8. Gino > september 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Kenneth,

  Leuk als er iemand nieuw bijkomt als schrijver top. Hopelijk blijf je dit ook volhouden!
  Mooi verslag en toch wat vis mee voor in de pan, misschien nog wat meer foto’s en dan is het helemaal toppie.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *