Home Gastvissers Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Advertenties

vrijdag de 23 -10-2015.

nu hadden we afgesproken om nu wel weg te gaan aan het strand . was lekker weer dus eerst voer gehaald van zeer goede kwaliteit, dus eerst kijken waar we konden staan want toen we er aan kwamen . zagen we vissers staan maar waar we toch plek hadden .

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

ik had de snelheid om ons plek vast te zetten en de hengels, klaar te zetten was lekker wat af en toe kwam er een vis boven . niet groot maar bij anderen maar toch dat gaf ons moet. met opkomend water kreeg we af en toe beet. dus een wijting klein wat zeebaarsjes klein. en toch mooie scharren wat maat.

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

de eindstand was nico 4 stuks en jan weer gewonnen met 5 stuks. we hadden een leuke avond voor meer maar dan weer voor een ander keer. p.s de anderen foto:s zijn gemaakt door me broer zij in aantocht.

afzender jan- de- strandjutter 

Hallo Allemaal.

Nadat wij de laatste keer wezen vissen zijn geweest op 3 oktober met ze drie bij Waarde. Was het nu een keertje vanaf het strand bij de boulevard te vlissingen. Jammer dat onze andere maat Johan niet mee kon omdat die andere verplichtingen had. Eerst had Ik mij broer Jan opgehaald in Etten Leur en daarna naar Yerseke toe gereden om het zeeaas op te halen . Wij hadden alleen maar de man 7 ons pieren besteld en werden wij weer zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen door de Mvr en Dhr .Het zeeaas zag er ook weer goed er uit en zijn we richting Vlissingen gegaan bij aankomst daar stonden er al 12 man te vissen en was de stek waar wij wilde gaan staan bezet. Dus maar dan even wat op geschoven en gingen de onderlijnen tegen 17:30 naar het zilte nat toe.

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Het was was tegen 17:15 laag en was het water net aan het opkomen en was de bedoeling om zo laat mogelijk te gaan vissen omdat het bij Waarde helemaal niks was toen.Het water was pas tegen 11:30 hoog en hadden we een mooi getij er voor welnu de eerste beet kreeg ik toen het al donker was tegen 19:00 maar dat jammer genoeg niks aan. Toen Jan beet kreeg haalde hij er een kleine wijting er uit en terug gezet

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

daarna wij toen het al 21:00 was stonden wij maar met ze twee op het strand, Over de vangsten kan ik kort vertellen Jan 3 scharren.1 wijtingtje en 1 klein zeebaarjes en ik zelf had 1 schar en 2 kleine zeebaarjes en ook 1 kleine wijting op de schar naar alles terug gezet.

Jan en Nico aan Vlissingen Boullevard

Wel hadden wij bijna met hoog water zeer veel goede beten maar die niet kunnen verzilveren??? en toch samen veel plezier gehad en daar ga je ook voor weg en ook goed weer er bij. Voordat wij op de foto gingen om te lachen was het al gebeurd en keken wij wel wat raar…….

Nico de Zeehondentemmer 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 25, 2015

  Antwoord

  Hey vrienden, mooi gedaan weer!
  Nog even en jullie vangen een volle emmer!

  Groetjes Peter

 2. jan machielse > oktober 25, 2015

  Antwoord

  Prachtige foto:s , nico.
  en een mooi verslag van jouw kant jammer dat je niet meer had gevangen maar omdat ik je hengel had waar ik ze altijd mee uit haal
  en we kunnen wel een keer ruilen om te kijken of je dan meer kan vangen lukt het niet dan ligt het daar niet aan maar aan iets anders,
  nu nog wachten voor ander dagen en Peter me emmers komen wel een keer vol dat beloof ik als het zo ver is dan met grote vissen je weet wel MVG .de .Strandjutter .

 3. Nico > oktober 26, 2015

  Antwoord

  Hallo Broer. Dat komt nog wel een keer goed hoor geen probleem.En Peter wij doen onze best de volgende keer de aanhouder wint toch.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Luc > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hey brothers ,
  Weer leuk wat te lezen van jullie. Blijven gaan hoor. Aan de onderlijnen zal het niet liggen 🙂

  groeten,
  Luc

 5. Nico > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hoi Luc. Bedankt voor je reactie misschien waren we nog te vroeg vanaf het strand om scharren te vangen. Ja we hebben verschillende onderlijnen uit geprobeerd,hoop
  op vrijdag meer vis vanaf het bootje op de oosterschelde.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 6. Luc > oktober 27, 2015

  Antwoord

  Hey Nico,
  Voor Colijnsplaat is de schar en wijting al aanwezig hoor. Als je tot daar kan varen maak je veel kans. Vraag maar eens aan Fam. Van Dixhoorn. Vorige zaterdag lag daar ook een bootje van hun. Mogelijks ben ik daar vrijdag ook in de buurt.
  Groeten en vang ze hé
  Luc

 7. Nico > oktober 28, 2015

  Antwoord

  Hey Luc. Wij gaan ons best doen en ook voor jou succes toegewenst mocht je vrijdag gaan.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 8. Huib > oktober 28, 2015

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,

  Leuk gevist. ik ga vanavond ook.

  Groeten huib

 9. Nico > oktober 28, 2015

  Antwoord

  Hallo Huib. Alvast succes dan toegewenst en ik denk dat jij weer in de buurt bij Zoutenlande ga vissen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *