Home Gastvissers Gino, vissen aan de Botlek

Gino, vissen aan de Botlek

Advertenties

Vrijdagavond had ik mijn zinnen weer gezet om het gaan proberen bij de waterweg .

Eerst in de week nog enkele keren gekeken op google maps om een nieuwe stek te zoeken omdat het in het weekend altijd druk is op de bekende stekken, ik dacht er eentje gevonden te hebben maar daar kom ik nog op terug ! Eerst in de namiddag na de werkdag naar Dixhoorn om mijn bestelde aas af te halen en het was weer prima in orde zoals gewoonlijk , het was zelfs in kleine porties ingepakt dat je het goed koel kon bewaren in de koeltas ! Dan naar huis om een hapje te eten en alles in de auto te laden, rond 19 u vertrekt ik dan naar de stek die ik gekozen had…dit werd een echte teleurstelling bij aankomst , dit was 1 grote bouwwerf je kon er niet geraken alles afgesloten met hekken, pff Wat nu ik ben dan maar beginnen rijden en een andere stek ter plaatse uitgezocht en rond 20.15u denk ik hier moet het dan maar gebeuren !

Gino, vissen aan de Botlek

Ik kan hier kort over zijn een echt slechte stek dus, pff. Na 10 min. wist ik het al war de avond zou brengen…krab krab en nog eens krab .

Gino, vissen aan de Botlek

Je kon niet ingooien en je kon aan de hengel al zien dat de haken weeral bijna leeg waren . In de verte was er in de lucht een echt spektakel te zien van lichtflitsen… en om 23.30u komt het toch wat kortbij en heb ik maar besloten om snel in te pakken en te vertrekken, safety first. Dit bleek achteraf de goeie keuze want ik was nog maar 200m aan het rijden en de hemelsluizen gingen me daar open… Dus geen visje vandaag en weer een illusie rijker/armer…op dan maar naar de volgende .

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,
  komt nog wel goed, je moet het zien als investeren in je zelf door er uren in te steken en stekken leren kennen.

  Beter voor een volgende maal en laat de moed niet in je schoenen zakken!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hey Gino. Jammer voor je dat het zo moest zijn wat een pech maar wat Peter zei de moed niet opgeven. Toch nog even aan de waterkant gestaan de volgende keer meer succes toegewenst dan.

  de Zeehondetemmer

 3. hugo > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Het zoeken van nieuwe stekken hoort er bij,en dat gaat met vallen en opstaan!maar de aanhouder wint altij geloof me.De krabben kunnen soms een echte plaag zijn maar wat doe je eraan!!Woensdagnacht te Domburg waren het kilo’s groen en dat voel je in de armen na een poos.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 4. Eldert > juni 28, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Inderdaad , Dixhoorn had bij mij het aas ook verpakt in kleinere porties. Topservice. Jammer van de vangst maar de aanhouder wint. Bij mij was het zaterdag ook krabben voeren.
  Groet, Eldert

 5. Gino > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Opgeven doe ik niet hoor geen paniek, haha.
  Toch bedankt voor de steun ik apricieer dit ten zeerste.

  Grtjs Gino

 6. Henry > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hallooo Gino,

  Een kort verslag van je visserij aan de waterweg.Nieuwe stekken uitproberen is altijd een avontuur.Soms vind je een geweldig plekje, de andere keer continu vastzitters etc. maar als je niks onderneemt zit je altijd op hetzelfde plekje.Jammer dat ook bij jouw de krabben zaten te klieren, ook slim en verstandig om bij aankomend onweer je hengeltjes op te ruimen.Hopelijk zijn de krabben bij je volgende sessie met vakantie en kun je ’n lekker maaltje vis naar boven takelen.

  Groetjes, Henry

 7. Stefan > juni 28, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, wat je op Google tegenkomt is niet altijd meer actueel helaas, en dan moet je wat he, stroming en diepte zijn vaak belangrijk en als je eenmaal gesteld bent ga je ook niet snel meer weg he.
  Volgende keer beter, een keer vrij nemen doordeweeks wie weet dat het dan wat rustiger is. Maar ik snap je goed, met z’n allen op een kluitje pas ik ook voor hoor.
  Groeten, Stefan

 8. ies > juni 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Pech man, ja de krabben pandemie lijkt weer begonnen in de waterweg, en ja ze zijn nu lijkt het overal aan het verbouwen, hier in Schiedam is de hele Maasboulevaar voor auto’s onbereikbaar, maar het is goed voor de economie zullen we maar zeggen( behalve voor het pannenkoek restaurant) hopelijk heb je de volgende sessie meer geluk.
  Groetjes ies

 9. jack Jozen > juni 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino.

  Wat een pech zonder vis naar huis maar toch ook weer een beetje wijzer je zult heus wel een betere stek vinden waar je een panneke vis kunt vangen de aanhouder wint, dat lezen we de volgende keer. Veul Groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *