Home Gastvissers Strand Ter Heijde

Strand Ter Heijde

Advertenties


Hallo vis vrienden,

Vandaag ga ik een poging doen om het resterende aas (nog van vrijdag) op te maken op het strand van Ter Heijde.

Strand Ter Heijde

Er staat een zw-wind van zo’n 4 bft, temperatuur 4┬░C, motregen, en afentoe mist, hw HvH om 16:56 uur, lw 00:00 uur. Om 17:05 uur gaat de eerste hengel erin, hoofdlijn gevlochten lijn 10100 mm, wapperlijntjes 30 cm, haakje 6 beaasd met zeepieren, lood 150 gram ongeankerd (later geankerd). Om 17:30 uur zet ik m’n 2e hengel erbij met 1 haak 6 geclipt gevuld met een zeepier. Net als ik denk wat doe ik hier eigenlijk op dit koude strand, zie ik een overduidelijke aanbeet (om 18:52 uur), kalm draai ik binnen, het zijn er 2 een dikke vette schar en een klein gulletje.

Strand Ter Heijde

En hier ben ik blij mee, het is er een van iets groter dan 32 cm, wat mij een nieuw pr schar oplevert.

Strand Ter Heijde

Dan is het weer lang wachten, 20:56 uur een scharretje van 26 cm. Om 21:30 uur begin ik op te ruimen, bij het binnendraaien van de geclipte lijn denk ik weer een scharretje binnen te halen maar het is een botje.

Strand Ter Heijde Strand Ter Heijde
Strand Ter Heijde

Als ik hierna m’n ander hengel binnendraai gaat het lekker zwaar, het zijn er 3, 2 botjes en een 5-dradige meun. Totaal vang ik deze sessie 7 vissen, het restant pieren wat ik over heb doneer ik aan de zee. Inzouten doe ik even niet want het zout is op in de supermarkt en bovendien heb ik nog een aantal zakjes met gezouten pieren.

Vis greetz, Willem

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. peter(fishguppy) > januari 19, 2010

  Antwoord

  Wij noteren hem voor jou Willem(gaatvissen), gefeliciteerd met je pr en de voorlopig grootste!!

  Groetjes Peter

 2. willemgaatvissen > januari 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Peter(fishguppy),

  Bedankt!Leuke kopfoto weer Paul!

  Vis greetz,

  Willem

 3. Paul > januari 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Willem,

  Dankje ­čÖé gefeliciteerd met je nieuwe PR. Jammer dat het op Scheveningen niet is gelukt, zeker gezien de aantallen die Maurice daar de laatste keer ving. Maar aan de foto te zien stond je wel erg ver van de bocht af.

  Volgende keer beter, een nieuwe stek is altijd even aftasten vind ik zelf.

  Gr.

  Paul

 4. willemgaatvissen > januari 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Paul,

  Ja, het was erg druk daar op de zuidpier, toch geen enkel visje zien bovenkomen.Nu was het ook nog een aantal uur voor HW. Waarschijnlijk alleen voorbehouden aan de echte “Meppah”.

  Vis greetz,

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *