Home Gastvissers Jack en Mario, strandvissen Domburg

Jack en Mario, strandvissen Domburg

Advertenties

Hoi sportvissers,

Volgende week vist Mario een wedstrijd aan het strand van Domburg. Bij wijze van voorbereiding gingen we gisterenmiddag die richting uit.

Rond 16.30u. stapten we in één auto en reden vlot richting strand. Er stond een stevige puist wind en een drupje regen zagen we ook af en toe. Bij schemer trokken we de trappen achter de golfbaan op, even later stonden we puffend op de duin, slechts één lampje op het strandje net voor ons.

Wij namen plaats op het strand links van de reeds aanwezige visserman. Het was alweer een hele tijd geleden dat we op het strand hadden gevist, de goesting was er dus zeker.

Er gebeurde,… niets, echt waar, bijna ongelooflijk als je de berichten links en rechts leest. Na een paar uur, waarbij Mario één bot ving, besloten we de gouden tip van de visser buurman te volgen.

Jack en Mario, strandvissen Domburg

Volgens hem stonden we op een ondiep stuk en moesten we bij hem in het vak, of een vak meer naar rechts.

10 minuten later stonden we bij hem in het vak, volgens mij even ondiep maar goed, de beste man had ongetwijfeld de beste bedoelingen. Dit was wat krap met de stroming die er stond dus besloten we het strandje rechts van onze buurman op te zoeken, onze buurman toonde trots zijn emmer vangst, wijting, mooi aan de maat en enkele scharren.

Ons dus op het strandje rechts geïnstalleerd, ook hier ondiepte en nauwelijks en beetje.

Over de hele avond een bot of 8, enkele wijtinkjes en gelukkig één mega baars die de avond goed maakte voor mij.

Jack en Mario, strandvissen Domburg

We wisten het eigenlijk al op voorhand, Domburg is niet het strand voor wijting en schar. Volgende keer maar weer het vertrouwde Vlissingen opzoeken.

Groetjes,

Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Nico > november 7, 2017

    Antwoord

    Hey Jack en Mario. Het is even wennen voor je dat je nu op de platvis heb gevist. Want jij bent de zeebaars gewenst toch er een leuk verslag met foto’s gemaakt.

    Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *