Home Gastvissers Ron en Wim, vissen aan de Botlek

Ron en Wim, vissen aan de Botlek

Advertenties

Woensdag 3 juni weer een poging gedaan om wat tongen te meppen.

Vandaag was het 2 dagen voor springtij, dus een goed getijde.we konden pas om 16.30 weg , omdat mijn broer op zijn kleinkind mocht passen,gevolg langzaamrijdend verkeer. We stonden niet in de file.toen we aan kwamen op onze stek waren er al een aantal vissers bezig.onZe hengels lagen om 18.00 in het water. Na 10 minuten haalde ik al een klein tongetje naar boven.ik dacht , dit wordt onze avond, maar de beten bleven uit.we zouden tot 22.30 vissen.om 22.00 uur kwam de beet erin en vingen op een half uur 2 maatse Tongen , 3 mini tongetjes en 3 botten.we hadden eigenlijk nog 1.5 uur moeten blijven Zitten, maar de plicht roept de andere dag.schitterende avond met toch wat vis

Ron en Wim, vissen aan de Botlek

Ron Tak

Partyservice/slagerij RonTak

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. ies > juni 16, 2020

  Antwoord

  Hoi Ron,
  Lijkt er inderdaad dan op dat dat je te vroeg bent weggegaan, maar dat kan vaak niet anders, het is dan ook duidelijk weer de schuld van de vis, die hadden anderhalf uur eerder massaal moeten beginnen te bijten.
  Groetjes ies

 2. Gino > juni 16, 2020

  Antwoord

  Hoi Ron,

  idd spijtig dat je vroegtijdig moest vertrekken maar als de plicht roept kan je natuurlijk niet anders.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. jack Jozen > juni 16, 2020

  Antwoord

  Hallo Ron en Wim.

  Het is wel jammer dat jullie gestopt zijn net als de beste tijd begint, de volgende keer de bloedworst maar van te voren maken dat spaart weer een uur uit maar geeft zoveel te meer vis Ha. Veul groetjes Jack.

 4. Eldert > juni 16, 2020

  Antwoord

  Die verplichtingen ook altijd. Ze zouden het moeten afschaffen he. Eerst hobby dan de rest . Lijkt me veel beter voor de stress ook.
  Groet Eldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *